Zaboravih reći da je riječ o Motoroli V525M kupljenoj u VIP-u, garancija istekla (njemu).
Nakon uključenja izvješća i još par sitnica na leginom mobu, javlja mu da mu je Bluetooth veza zauzeta i nikako da proradi. Vratih originalne seem-ove jer sam mislio da sam sje..o s mijenjanjem onih gore navedenih sitnica, ali nije problem u tome. Primjetio sam da kad upali mob, nema one ikonice Bluetooth veze koja treperi kad se pali mob. Kod mene postoji, ali kod njega ne. Jel itko zna u čem je tu problem - hardware ili software ? I što mi preporučujete - da mu flasham mob (mislim da to nije riješenje) ili da ga flexam na v600 pa prekopiram originalne seem-ove sa V525 ?
Zaboravih reći da je riječ o Motoroli V525M kupljenoj u VIP-u, garancija istekla (njemu).
meni kaze da je blutoth veaz zauzeta kad se idem spojit s nekim , al iodma prekinem , onda je jos 10ak sekundi zauzeta .
da niej tak i njemu nesto?
to kaj nema ikone - jos i bolje.
jasno ti je da to kaj imas ikonicu ti samo zdere bateriju , a ne koristis ga ionak , bt mislim ?
To javlja i meni, tj. njemu, kada ide uključiti bluetooth da bi kopirao nešto ili da bi ja njemu nešto kopirao. Mob kada se pali i učitava mrežu prvih desetak sekundi treperi ikonica bluetootha (kod mene) - dok kod njega ne treperi.
Problem je što mi koristimo bluetooth prilično često. Dobro, on baš i ne sada kad mu je u kvaru.
vjherujem da je problem u softweru baci gore prvo flex mozda pomogne a ja bi da je mob bacio flash 58r i gotovo i mozda aksnije jos i flex 620...nema garancije nemas sta izgubit...mozes samo dobit..Izvorno postao nagy_os
Nije moj pa nebih baš. Što se dobije s flexom od 620 ? isto kao i od 600 - video gledanje i to ?
bas tak...nist posebno a vecina ga hvale kao i v60o flex..ak si njega stavio nisi pogrijesio...Izvorno postao nagy_os
stavio i flex od v600 i novi software 4FR i opet ista priča kao i prije. Snimio EEPROM od v525 i opet isto. Počinjem mislit da je hardware u pitanju !?
kak si napiso poslije prckanja po seemovima Bt nece...jel ti njega mozes nac prek BT? Jel mu mozes poslat bilo sta?Izvorno postao nagy_os
A probaj stavit neki monster pack na mob...probaj bacit 58r ili 72r...Jel ovaj 4fr bio monster..pitam jer mozda imas neki lijevi v600flex pa nije uspjelo..ima nekih flexova koji kad ga stavis na mob ne obrisu stare stvari pa je mozda i moguce da nije pregazio sve stvari na mob...
Bookmarks