Promijeni naslov! S obzirom da si novi neću ti zatvarati temu, ali iz naslova mora biti vidljivo o čemu se u temi radi. Ovo A50!!! je previše općenito. Nakon toga možemo dalje.
mozel se ovaj mob spojiti na racunar? kakav mi program treba (osim kabla)ako mogne?znal neko?
thanks
Promijeni naslov! S obzirom da si novi neću ti zatvarati temu, ali iz naslova mora biti vidljivo o čemu se u temi radi. Ovo A50!!! je previše općenito. Nakon toga možemo dalje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koliko sam ja upoznat A50 nije namijenjen sam po sebi za spajanje s kompom u smislu izmjene melodija, slika i sl., no hvala dobrim ljudima koji su smislili nacin tj programe koji omogucuju to i na tom modelu, samo sto je malo zeznutiji postupak jer je potrebno malo prckati po eeprom-u. Imam negdje te programe - potraziti cu po HDD pa cu ti ih poslati ako te jos uvijek budu zanimali.
A ako si ti mislio na spajanje u smislu otkljucavanja, flashanja i dr, onda to ide bez problema, ali uz test point...
p.s. kako je rekao Sljaka - izbjegavaj ovakve naslove tema. Ljudi iz naslova vec trebaju znati o cemu se radi...
Procitaj ovo - http://cafe.mobil.hr/announcement.ph...nouncementid=6
Pozdrav
maraschino - PTICICA
sorry neznam sad kako da promjenim naslov teme...![]()
hvala 3aTmr, ostavicu ti mail na pm pa mi posalji to kad stignes
hvala jos jednom
Bookmarks