O DCM sve najbolje jer sam 0-24 online i veze nikada nepucaju i nema problema kakvih sam sretao na tel. vezi i jeftiniji mi je nego carnet i nema dajlera i još puno pohvala i ...........![]()
Email komunikacija za korisnike kojima je provajder tvrtka iz naslova je od prošlog petka "čista milina" ........... ima li itko sličnih iskustava
O DCM sve najbolje jer sam 0-24 online i veze nikada nepucaju i nema problema kakvih sam sretao na tel. vezi i jeftiniji mi je nego carnet i nema dajlera i još puno pohvala i ...........![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a mislim njhova stranica ili nesto?
iskon dsl,flate rate, 2048/256
Koristim xnet od samog pocetka i mogu reci da je sada sve jako kvalitetno. Nema vise gasenja interneta na 2-3h, nikakvog usporavanja i takvih stvari. Svakako za preporuku.
Ja sam imao taj xnet ikonstantno je pucala veza. Kada sam ih na kraju odjebo jer i nakon sto su mi zamjenili modem neje radilo kako treba, pa izvlacio kablove koje su mi kroz stok od vrata provukli skontao sam da je kabl u stoku bio JAKO ostecen i da je pucala veza i dolazila sebi kada bi moja stara usisavala pa dotaknula kabllol
Al eto idioti neznaju niti kabl postaviti, a koliko naplacuju za postavljanje... bar su tada. Nije mi jasno ipak oni rade sa kablom Cable....
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Neznam kako dalje po Hrvatskoj ali DCM u Osijeku što se mene tiče može dobiti samo najviše pohvale.Jer su više nego susretljivi s strankama i uvijek su spremni pomoći a ako treba i odmah poslati majstora u roku od sat-dva već kuca na vrata.Izvorno postao Raf
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Neznam kako za tebe, ali kada sam im ja bi stranka uvijek su bili spremni pomoci za dan dva, ali stvar je u tome sto oni nisu mogli objasniti zasto meni puca veza, a pucala je jer nisu znali provesti kabel.Izvorno postao Vuki
Ali evo da nebi samo pljuvao po njima, kada sam mijenjao brzinu, tada sa 64 na 128, brzinu su mi povecali a racun nisu..., a zadnja 2 mjeseca mi uopce nisu poslali racun i nisu mi slali ni opomenu....![]()
Samo jednostavno nisam mogao shvatiti zasto jebna veza puca svako malo dok nisam izvukao kabl...
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Bookmarks