I mene zanima, ima li tko iskustva. Jer mob mrak izgleda, baš mi je OK.![]()
interesuje me mesljenje o v80 :
- rotirajuci mehanizam u praksi - da li se kvari?
- signal?
- meni i displej?
- kako se pokazao u praksi - da li se kvari ili gubi u mrezi?
- kvalitet izrade?
Uopsteno da li uzeti taj fon ili neki samsung - e800 ; e630 ili d410?
Po karakterisrikama i ceni v80 je u prednosti - ima samo manje memorije a i na sajtu mobilmania.cz sam video da je na listi telefona u ispred gore navedenih.
Posto ima isti softver kao i v600 ali je dosta atraktivnija - mozda da uzmem v600?
pozdrav
sasa
I mene zanima, ima li tko iskustva. Jer mob mrak izgleda, baš mi je OK.![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
v600 ti je jeftinija verzija a v80 je folerska verzija pa ti vidi sta ti vise pristaje
mobitel je katastrofa
ka prvo tipkovnica mu izgleda kao daje mobitel iz 80-ih
kao drugo onaj joystick mu u 90 % slučajeva otpadne
Eto vidis forumas Gunner ti je odgovorio na ta pitanja. Ipak se ti drzi v600 ili cak neke druge
Slažem se sa gunnerom
Dobri su mobiteli Vxxx serije i naravno MPx200
Evo nekih opservacija glede V 80. Na pogled malo čudan pošto je jojstik/hehe/ sa gornje strane dok se ne otvori sam mob. sve gore navedene primjedbe su neargumentirane dapaće tokom svih mjeseci korištenja nisam primjetio nekih nedostataka osim malo tvrđeg jojstika a o nekom opadanju niti govora a što se tiće tipkovnice jest da je malo neobična ali se lako priviknuti ,softwer brz i točan o kameri i display-u nemam što reći sve 5 toliko o mojim iskustvima
MPX za njega morate imati dodatni agregat za struju istina da su kasno otkrili u motoroli da su mob. iz te serije malo šrot ali kaj je tu je
plišani
?-------------?
evo samo da se nadovežem na post od plišanog.- ja sam kupio prije 4 dana v80 u king krosu za 1900kn na akciji. U kutiji se dobije još i BT slušalica. Mobitel je mrak. Dobro, izgleda, funkcije... istina na joystic se malo teže naviknut al nije bed. sve u svemu super
Bookmarks