ovako imam jedno pitanje:
Nedavno sam kupio siemensa C65 koji na sebi ima verziju firmwarea 16 i variant 404.
Zanima me da li ima bilo kakve veze ako stavim novu verziju firmwarea 43,a s variantom 400,a ne 404?
ovako imam jedno pitanje:
Nedavno sam kupio siemensa C65 koji na sebi ima verziju firmwarea 16 i variant 404.
Zanima me da li ima bilo kakve veze ako stavim novu verziju firmwarea 43,a s variantom 400,a ne 404?
slobodno stavi 400
Možeš ti staviti bilo koju varijantu. Razlika je u jezicima koji se dobivaju u fw-u. Mislim da bi sve 4xx varijante trebale imati HR jezik.
To nije potpuna istina. Naime NE mozes staviti bilo koju varijantu sa update tool-om (sluzbeni update sa siemens-ovih stranica). Na varijantu 4xx mozes staviti bilo koju drugi v4xx. Varijantu mozes mijenjati jedino s winswup-om (tj. nesluzbeni update kojim gubis garanciju ako sot pođe po krivu).Izvorno postao Dark
Dakle, ako imas 402, ti mozes staviti i 400, i 401 i 402 itd... Kuzis? Ali na mozes staviti npr 300 ili 500 i sl. To se moze promijeniti, ali tad je postupak nesto drugaciji...
maraschino - PTICICA
imam isto pitanje u vezi u111 variante ja je ne mogu naci tamo. koje variante mogu koristiti
nisi ocogledno dobro pogledao. U111 nema v43, ali ima v120 koja isto ide na U111 za C65.
Direktan link za v43 U1xxx - http://www.siemens-mobile.com/com.ap...xbz_update.exe
maraschino - PTICICA
e ljudi thanx.
Bookmarks