Pomiri se sa 10 m ili manje i amen...
gledam malo po cijenicima i vidim da pise ''class 1 i 100m'' i to na dosta mjesta, a kolko ja znam class 1 je samo do 10m. sta je to?
jel ima igdje u hrv za kupiti dongle koji ce stvarno dati vise od 10m? i kako on reagira sa mobitelom koji ima domet 10m, jel ima jacu antenu pa mu hvata signal (i na dalje od 10m) ili jednostavno nemoze uspostaviti vezu
Pomiri se sa 10 m ili manje i amen...
coma - često se radi o lažnom reklamiranju, ili ekipa koja radi te web cjenike za dućane s info. opremom nema pojma kaj piše...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidio sam da su u nekim testovima dongleova (koji idu preko 10m) spajali palmove sa njima na vise od 10mIzvorno postao gog
a zakaj ti je to uopće toliko bitno? kaj ti nije 10 m dovoljno?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...mene je frend uvjeravao da kupim dongle dometa 100m,ali ipak nisam jer znam da mi toliko nije potrebno,a i nemoguće je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa imam neke svoje kombinacije, (bolje reci mastanja), a i pitam ovako.Izvorno postao whiteboy
ajmo sad na drugo pitanje, di se uopce class 2 moze nabaviti u hr
probaj na www.nabava.net pogledat...
gledo sam ali pisu nebuloze, npr class2 10m i class1 100m tako da....
ma fora je u tome sto bi mozda kupio palm, pa gledam da mi pokriva cijelu kucu.
da, to sam i ja vidio...
ja sam imao msi bt od 100m navodno i probao sam sa 6600 i to nije moglo ni 10m,a kamoli 100m!!
onda nije bio class 2
Techno Max u KingCrossu --- ima 100m Class II BT donglove - zaboravio brand, mislim da je Belkin
jel samo pise da su classII ili pise da su do 100m
ja imam bluetooth od 100 m i radi super po cijeloj kući oko20 m radi i vani ali ne dobro zbog zidova bez zidova bi radio super na 100 m
koji je model i marka? kolko je kosto?
ma mislim kome treba bt za 100m
i za kaj bi vi to točno koristili?
Kupi Bluetooth AP, ne znam kak to šljaka, al navodno pokriva cjelu kuću
http://catalog.belkin.com/IWCatProdu...duct_Id=134669
ali su skupi
ma imam ja bt dongle doma ustvari više mi ne treba jel sad ima
bt od mouse stand-a i onih 10 metara je stvarno dovoljno
offtop. ak neko želi kupit bt dongle za 100 kn nek se javi na pm
Baš si namjeravam kupiti jedan takav od 100m. Ovaj mi se čini ok:
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=1374&catid=53
Mene zanima da li bi ga uopće mogao koristiti sa svojom 7610 i D500?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Moguce je koristit BT sa 100m na obadva telefona isto kao onaj od 10m ili bilo
koje daljine samo sto nije moguce slat podatke na udaljenosti vecoj od 10m jer
je telefonu ogranicenje 10m.
Pa kako onda i koristis tih 100m ako nista unutar njih nemozes uradit, mislim na slanje podataka.
Hm... Onda je to samo poluisplativo. Mene zanima zbog puppetmastera... Dakle to baš i nije isplativo?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ako imaš druge uređaje koji podržavaju BT do 100m
Bookmarks