Handspring Treo
Samo mislim da se lagano više ne proizvodi![]()
E ovak, već sam neko vrijeme (otkad mi je mob rikno) u potrazi za nekim PDA uređajem koji između ostalog podržava i SIM kartice. Dakle htio bi da mi služi i kao mob. Zapeo sam za HP iPAQ h6315 koji je izašao tek u 8 mj.o.g.
Neznam kad će doći kod nas u prodaju, u USA košta oko 600$.
E sad jel imam kakva alternativa, slična tom iPAQ-u. Samo mi nemojte predložit MDA 1 ili 2 jer mi je full ružan![]()
Handspring Treo
Samo mislim da se lagano više ne proizvodi![]()
...dolazi serija 650 od Trea...
Što se tiće PDA-a sa SIM-om jedino su MDA-i kod nas u prodaji pa...
Ima nešto o treu u slijedećem broju mobila, ali mislim da se ne radi o ovom najnovijem, nego o starije modelu. Dilaju ih powercom sistemi čini mi se...
...WOW...
...samo da nije 160x160 piksela bi si uzeo jedan...![]()
jel ima tko kakvih iskustava sa MDA-ovima?
...ima - dobri - glomazni (obavezno se mora nositi ili košulja ili nešto sa dubljim džepom)...
Inaće kao i skoro svaki Ipaq sa dodatkom GSM dijela (i valja napomenuti da se isti puni skoro svaki dan)...
znaci...nisu bas nesto..
..kao i svi PDA uređaji...
Pa nemojte tako imati BAD ATTITUDE prema PDA-ovima, ali ako te stvarno interesira probaj nabavit Blackberry, nije ti ružan ko MDA a ima krcato funkcija
Viva la Nippon!!!
MDA compact, odnosno I-mate JAM, odnosno XDA II mini, odnosno VPA compact, odnosno HTC Magician, odnosno Dopod 818.
I nije velik. Najmanji PocketPC trenutno (ne i najlakši doduše). Veličinom je usporediv s Nokijom 6630 primjerice. A uz to je
full functional PocketPC.
Treo - Palm - ne hvala, ne bih se mijenjao...
...svako ima svoje favorite (u zavisnosti na što se navikao) meni je palm recimo dobar samo što će ga PPC pregaziti (osobito sad kad je Sony odustao od ručnih računala baziranih na Palm OS-u)...
Bookmarks