Imam e550 i kad snimam video snima mi samo 30 sek, imam 2MB slobodnog i namjestio sam duljinu videa na maksimalno ali opet isto.Kako da stavim da mi snima duže od 30 sekundi?
Imam e550 i kad snimam video snima mi samo 30 sek, imam 2MB slobodnog i namjestio sam duljinu videa na maksimalno ali opet isto.Kako da stavim da mi snima duže od 30 sekundi?
mozda je baterija slaba (sumnjam , al ono moozda pa zato izbacuje)
jedino reaklno kaj moze bit ti je nedostatak prostora , dost mu treba da uopce pocne .
ak si namjestio duzinu na maximalno mislim da je to
možda je to najdulje što moš snimit clip!da nesnimaš film od 5 minuta,možda je max za clip 30sec
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
A i što sam primjetio..imam problem prilikom tog dužeg snimanja..i sad...ostavim ga do kraja....stane sam snimat..ui sad bi ja to trebao spremit jel tako??? e pa neće spremit..samo čekam čekam i čekam(prostora ima!!)duže ga treba ostavit..ostavim.....preko 10 minuta sam ga ostavio ejdnom i uzmem mo...a ono ništa...niti piše da čekam niti ni..ma niiišta!! ko da nisam uopće snimao
mama ti sestra!
postoji par razloga; previše snimljenih slika u mobitelu, nedostatak općenitog prostora, te jasno loš flex!Izvorno postao FaberOSK
ako ne pomogne oslobađanje memorije, flexaj ga! već smo jdabic i ja govorili o tome da nekad flex jednostavno ne "sjedne" dobro u mob, pa ga valja ponovit!
picajzla je to, ljudi moji![]()
probaj flešat mob,možd bude drugačije!neam više taku motorolu(V525-V600)ali mislim da fleš to rješava!
nemam znanja,nemam alata....
mama ti sestra!
napravi temmu za to!ako neko zna dat če ti link di da skineš ili če ti poslat mailom!ja bi ali sorry,neam taj alat za tvoj mob
http://www.balkan-division.com/down...73NZ070_1FF.zip
http://www.balkan-division.com/down...037_reflash.zip
http://www.balkan-division.com/down...109AXXXX056.zip
ista stvar je i meni na v620 al snima mi oko 40 sek i onda mi minutu stoji "pričekajte" i onda mi da da spremim
nisam stručnjak za to!stvarno bi vam pomogo ali nekužim!možda kad napunite memoriju do kraja sporije radi paa zato!tak sam ja stavio mp3-ce(2 ili 3)i V600 je bio spor ko đubre
Sibire zahvaljujem..ali linkovi ne rade....
e da! iamm dvi MP3ice 8( more biti da je to...pokušat ću ja njih maknut..pa onda snimat.....
mama ti sestra!
pa baš sam reko da ga je najbolje ponovo flešat i čao!stvar rješena!a znam da je meni mob imao slične gluposti zbog pregršt slika i mal mp3-ca!
ma jasno, no mnogima je flexanje mrsko, idu linijom većeg otpora, a neki čisto iz straha, gubitka garancije i sl.zato nudimo i druga moguća rješenja! najlakše je izmjenit soft i bok, znaš!Izvorno postao sibir
pa nek rade šta im je volja!mi damo prijedloge,nikoga nesilimo na ništa!ja si take stvari nisam dopuštao ni na jednom mobitelu!odma sam to rješio!tako i sada na mpx-u!ali bar imam karticu pa u nju sve bacam!
Pa šta se nemože editirati neki seem ili neki file za produživanja videosnimanja i koji flash,flax je potreban za e550 i jel bi se isplatilo stavljati flash od v600, čuo sam da je v600 lošiji od e550
dobro to sam prijeradio sad stalno brkam flash i flex pa nemojte to uzimat zdravo za gotovo!vjerujuem da čovjek zna šta mu želim reč!
@hax,hvala na podsjetniku!
ja nezelim zbog nečeg kao sto je snimanje videa prek 40 sekundi izgubit garanciju , ionak je slika nikakva.
Motorola NHF![]()
Kao sto su ti neke kolege s foruma predlozile pokusaj ga flexat. Naravno ako nemas garanciju. Ili ako ti to zelis. Ili cak probaj stvarno izbrisati neke nepotrebne stvari na mobu koje imas kao npr. slike,mjuza,igrice... Pa mozda upali. Moguce je da je mobu potrebno vise prostora za taj video nego sto ti on pokazuje da video ima.
Sve u svemu sretno
ma joj..dobro nisi uzeo motorolu da snimaš video clipove....očajno je...ali eto...nekad posluži....
Ali i spremanje slike meni traje dugo..od početka mi je to tako bilo..a tada nisam imao niš na mobu..jel to znači....to je to..standardno??mislim..to je normlano i na vašim e550?? ili ja baš iamm enku zahebanu motorolicu???
OFF! samookidač??? to ima samo V550?
mama ti sestra!
da ima samookidac v550...neznam evo kod mene recimo treba da spremim sliku 1 do 2...(govorim od stiskanja spremi do spremanmja)..ma noramalno ti je do nekih 5s..Izvorno postao FaberOSK
Bookmarks