Evo c45 je dobio još jednog klona![]()
Evo c45 je dobio još jednog klona![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ne mogu reci da mi bas primamljivo izgleda...
Osim pune baterije i "punog" prijema nije bas nesto![]()
![]()
Zna se kome je A klasa namijenjena. Dobro je da i tu postoji mogućnost izbora , pa makar se radilo i o neznatnoj razlici.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Istina...
I "zanimljivi" koncept tipkovnice kao Motorola...
Previše tipaka...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Uopce nema previse tipaka . . . skoro kao i svaki siemens
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...samo sad ima drugačije navigacijske tipke
po meni BEZVEZE......
Dobro je Sljaka rekao.
Zna se da A klasa ne znači šminka ili obilje opcija, nego prvenstveno uređaj koji će služiti za razgovor i SMS. I ništa više. Ipak, kako vrijeme prolazi i ti modeli dobivaju više mogućnosti...
Ako znamo da su prije kupili Boschov pogon za proizvodnju mobitela i ako znamo kako je Bosch svojedobno imao riješene neke stvari onda ne čude riješenja koja primjenjuju kod nekih mobitela.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo baš sad doma imam a35! Ma zakon je za nekoga tko nije zagriženi korisnik mobilne tehnologije. A klasa nije fashion kategorija već grandpa kategorija zar ne?i za to je zakon!
joj imao i ja a35 na par dana i bas nisam volio one gumene tipke pa ga prodo nakon tjedan dana
A 35 je parodija od mobitela. Imao sam c25 i bio je kvalitetniji.
c25 je za svoju klasu bia u ono vrijeme jako kvalitetan mobitel, a s25 da i ne govorim, po meni bolji i od s35
maraschino - PTICICA
Ne bih se baš složil. Imam kolegu na poslu koji već polako pripada u grandpa kategoriju i kako A 35 ima tiho zvono, uvijek moramo upozoravat :-Nekom zvoni mobitel.Poslao: viki2win
Evo baš sad doma imam a35! Ma zakon je za nekoga tko nije zagriženi korisnik mobilne tehnologije. A klasa nije fashion kategorija već grandpa kategorija zar ne?i za to je zakon!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
C25 . . . cak nema ni sat![]()
A 35 ima i premali font za stariju generaciju (snajperisti), mali ekran i presitne tipke pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pa baš zato bi za njih odgovarao A55 (samo da ih ne zbuni previše tipki hehe)Poslao: dmi
A 35 ima i premali font za stariju generaciju (snajperisti), mali ekran i presitne tipke pa...![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks