moderators premjestit ovo u operatere!
Evo sto pise na iskon portalu:
"Tako će Portus u vlasništvu domaćeg Elektromagica i VIPnet u vlasništvu austrijskog Mobilkoma pokušati zajednički konkurirati T-HT-u, neslužbeno doznaje Večernjak, a takvu dublju suradnju dvaju poduzeća iz Portusa nisu željeli ni demantirati ni potvrditi."
Vise
Hm ako bi to upalilo onda bi to bilo zbilja odlicno, pogotovo u fiksnoj mrezi!![]()
moderators premjestit ovo u operatere!
I opet, nitko mi/nam ne garantira tko će i da li će poboljšati i osjetno sniziti cijene usluga u fisknoj telefoniji. Ne vjerujem dok ne vidim.
ma kome još treba fiksna telefonija. Ja mogu na prste nabrojat razgovore upućene na fiksni telefon u zadnjih godinu dana. Stvar je samo u čvorovima.
dobar grah daleko se čuje
ček malo ti si ipak u malo drukčijoj situaciji... ja još poprilično koristim fiksnu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...to što nered kaže - upotreba fiksne linije je u opadanju i na kraju će ostati samo prijenos podataka...
ma netrebaju meni nize cijene razgovora u fiksnoj mrezi, vec nize cijene aDsl, a kasnije mozda tDsl-a!
@WB da ja nemam curu pa ne trošim tolko na fiksni telefon.
@Brunek nisam baš siguran da će dolaskom Portusa se nešto bitnije promjeniti. Trend je u HR da će cijena ići dolje. Jer je Mudrinić najavio 100.000 priključaka DSLa do kraja godine.
znaš ti dobro na kaj sam ja mislio pod 'drukčija situacija'...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
fiksni telefon je jos malo i mrtav... neznam koliko se isplati jos smanjivat cijene razgovora kad nema interesa kod trzista, ljudi su navikli na mobitele, cak i kad su doma prije ce zvat sa mobitela... et tako ja mislim
(u sloveniji je fiksni mrtav)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma znam i ja kaj si mislio, al si malo u krivu. Nego s kime naj više razgovaraš preko fiksnog.
ma daj nered, pa normalno da cu ja radije zvati nekoga na fiksni i 5 min razgovora platim max kunu, a ako zovem vip friends onda je to 3 odnosno 6 puta skuplje.
wb ti je dobro reko
ovo je poprilicno glupa izjava,neznam po cemu si to zakljucio..Izvorno postao flOorKilla
svi ljudi koje ja znam ukljucujuci obitelj radje zovu sa mobitela. isplativije je za recimo slucaj kada se zove sa vipa na vip a i mob je uvjek u blizini.
ja se ne sjecam kad sam zadnji put drzao moj fiksni u ruci... valjda kad sam ga kupio![]()
jos je uvjek isplativija minuta razgovora s fiksnog na fiksni nego sa mobitela na mobitel.
ovo sto si naveo,mislim da svi tako radimo ali tome je samo razlog cijena razgovora s fiksnog na vip,a pogledaj i samu cijenu kada zoves sa vipa na 098 kako "isplativost" opada.
da ali kod mene svi imaju vip, svi koje znamebiga ja govorim sa svojeg gledista
gledas na sebe i predviđas skoru smrt fiksnoj telefoniji
ma znam na kaj si mislio, i ja rijetko koristim fiksni telefon ali trebalo bi provest istrazivanje koliko ljudi uopce ima mobitel na cijelokupno hrv stanovnistvo.pozdrav!
a za ADSL ti ne treba fiksni telefon? :bunny:Izvorno postao Brunek
procitaj jos jednom... netrebaju nam nize cijene razgovora. vec dsl-a. slazem se. kod dsl-a se ne naplacuje vrijeme provedeno na netu
da trebaju nam nekek usluge povoljnije
sorry, ali meni trebaju niže cijene fiksnog telefona...
istina, cijene su ocaj
fiksni obavezno bez pretplate, a ako kod istog operatera koristimo i GSM uslugu, još 20% niže cjene usluga, odlučim li se i za dsl....instalacija mora bit besplatna, to je europa......potpuni paket usluga, jedinstveni račun, trajni nalog, puno prometa i POVOLJNA CIJENA.
pa ne kažem ja da ne treba zvat s fiksnog. nego jednostavno u zadnje vrijemeoni s kojima komuniciram imaju mobitele i naviknuti su da ih se zove na mob. vjerojatno je i razlog kaj ih nikad nema doma ili jednostavno ne znaš kada su doma.
Ja isto zovem na mob, ali ako je netko doma, onda se prebacimo na fiksni, osim ukoliko nije neki kratki razgovor...
Bookmarks