Ja bi uzeo Stilo, iako korsica ima vise opreme, stilo je čvrst!![]()
Fiat Stilo 1,4 16V Active 3 vrata
Opel Corsa 1,4 16V Cosmo 3 vrata
Fiat Stilo 1,4 16V Active 3 vrata 111.978,90 Kn
- manualna klima, ABS+EBD, cd radio + 6 zvučnika, putno racunalo, maglenke, el. stakla i retrovizori + grijani, hladeni pretinac, 195/65 R15, metalik, kromirani dodaci, zracni jastuci vozac i suvozac, daljinsko centralno,
![]()
ili
Opel Corsa 1,4 16V Cosmo 3 vrata 103.096,00 Kn
- upravljač presvucen kozom, kromirana rucica mjenjaca, rucne i kvake, konzola u srebrnoj boji, metalik, ABS, manualna klima, putno racunalo, zracni jastuci vozac i suvozac, trodjelni info ekran, cd radio s komandama na upravljacu, daljinsko centralno, 185/55 R15, svijetla s prati me kuci tehnologijom (kako skreces i ona se pomjeraju)
![]()
Ja bi uzeo Stilo, iako korsica ima vise opreme, stilo je čvrst!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Nikako nemoj Stilo, općenito nemoj talijana, ja recimo imam loša iskustva s talijanima... Corsa će ti sigurno manje glavobolja zadavati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jooj nemoj Fiata, ja sam i prije bio protiv njih, sad doma imam jednog koji me cucla na slamku.
Stilo je puno ljepši, ali je fiatcorsa mi je auto bez duše... si gledao možda focusa, sada su full na sniženju jer je izašao novi model pa rasprodaju zalihe, navodno ima već za 90k Kn, corolu, mazdu3...
ma,**** to -kupi lacettija ili kiu cerato
za iste novce dobiješ auto ki+oji je klasa iznad i ima pzuno više opreme a nikom e ne kvare
pijan
LOL niten, nemoj o autima ni govorit kad si pijan, a kamo li ih vozit...
Al slažem se, pogledaj malo Šile i druge aute koji se za tu lovu mogu dobit, pogotovo ako možeš nekog japanca ubost, to si siguran da nećeš imat problema s njim...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jel su oba dva 2004 iliti 2005 godina ? jer su nekako preskupi ! jebes ga stilo izgleda ljepse ali auto se ne kupuje svaki dan pa bolje gledat nest za long run, u ovom slucaju corsa...
jebote ovdje kod mene su auti jeftiniji.... ja gledam da uzmem 2001 Acura 1.7 EL ima sve zivo, koza, sunroof, alu felge, auto klima, grijana sjedala i retrovizore, drvo unutra, cruise control, 6 cd changer/player , na struju prozore, zatamnjena stakla, maglenke, daljinsko otkljucavanje i otvaranje gepeka, zracnih na sve strane... sve za $15000=70950kn
a da pogledas nesto koristeno ? meni se to cini skupo ili sam ja previse igro football manager
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Skup je za američanske i kanadske cijene... trenutno najjeftinije kaj mozes kupiti novo je fiat punto 1.2 bez ičega za nekih 55k Kn...
@tomo
Koji model, sta te muci?
@gog
Gledo sam jesu na snizenju al to ti je osnovni odel koji nema nista. Cuj kad moram doplatit za abs, klimu, pepeljaru i upaljac. Ziva istina.
@niten
Ne dolaze u obzir kia, daewoo, hyndai.
@wb
Gledo sve.
Peugeot 206, Seat ibizu, Renault megan, toyota corola.
Ova dva ispadaju najbolja ponuda.
Fiat Brava 1.4 12V, elektronika je mana talijanima i brzo im oslabi kompresija, potrošne stvari poput lamele, kugle, amortizera brzo odlaze, a propišao je i na dihtungu glave malo.
@tomo
Da za elektroniku sam cuo pogotovo na punto na kojem kablovi prolaze patosom pa voda pa grijanje od auspuha i te neke fore.
Nisi mi reko koja godina?
@svi
Jel znate nekog ko ima ova dva doticna auta da ih pitate za njihova iskustva?
A šta je sa škodom? Znam da ju sad na TV reklamiraju da dost malo košta...Izvorno postao Šile
A zašto ispadaju koreanci? Jel to netko kod tebe doma ima predrasude ili...? Oni su ti opet kvalitetniji od njemaca, talijana....
E da, sad ti je i citroen C4 došao, osnovni košta oko 104k kn ali ne znam šta sve nudi...
meni je fiat stilo ružan,pa ga zato nebi kupovao! jesi gledao corolle možda? za 108 tisuća možeš dobiti corollu sa 3v,97 KS,sva oprema unutra(osim klime,za koju je nadoplata 1000 € ). uvijek bi toyotu prije fiata kupio.
a što se tiče ovog tvog-ne dolaze u obzir korejci- to ti je samo predrasuda! hyundai je npr. 6 najpouzdaniji auto na svijetu(po kvarovima) odmah iza svih japanaca! ni daewoo ni kia nisu daleko.
Znam konkretno dva slucaja gdje su vlasnici imali problema s mjenjacem. Jedan se odlomio a drugi se rasuo ili tako nesto. A imo sam svojevremeno 98 do 2000 octaviju 1,9tdi s dosta opreme reci cu ti jedno, test vozilo vw. I jos jedna stvar nesvida mi se fabia.Izvorno postao whiteboy
A sto se tice korejanaca pa konkretno ja imam predrasude. Osnovane ili ne al hebiga predrasude su.
Gledo i C4 110.000Kn i isto tako nema nista al meni nije dovoljno da bude samo sminka iz vana.
Vidis to sam razmisljo al nikad nisam otiso pogledat. Ovo sva oprema mi nista neznaci znas dok ja nevidim sta je to sve.Izvorno postao niten
@iggxy
Daj prika jel znas koliko dode taj model negdje ak se nevaram 24.000€ pogledacu ti kad dodem s posla tocno koja je cijena. 2,4 20V nema sta stroj.
@svi
Ima za fiata dodatni paket opreme Sport. Sportski pragovi, straznji krovni spojler i al. naplaci 17" s gumama 205 za 6000 i nesto sitno kuna. To sam mislio uzet al mi se ne uklapa u kredit.
To sam rijesio vec prije, auto ne kupujem zato. Treba se i vozitIzvorno postao IggXy
![]()
Daj iggXy rađe nemoj ništa pisati neg da valjaš ovakve stvari, čovjek pita za savjet, vidiš da traži nešto oko 110k kuna, pa nemoj onda valjat...Izvorno postao IggXy
Uostalom rekosmo da je fiat stvarno samo briga za kupit, pogotovo ako se radi o nekom jačem i skupljem modelu, tek onda ćeš love za popravke napljuvat...
Hyundai je stvarno kvalitetan, kia ne toliko, a daewoo (chevy) je pod GM-om tak da ti je to isto što i Opel...Izvorno postao Šile
Imaju svi zastupnici za aute svoje internet stranice i tamo možeš pročitati kaj se nudi, koja oprema za koju lovu...Izvorno postao Šile
pogledaj na www.toyota.hr ,"terra" ti je osnovna opremaIzvorno postao Šile
Pa bas nemaju svi tako uredene, vec sve pregledano a i ovi sto imaju su susta suprotnost od onog kad ti odes tamo i kazes sta oces pa kad se sve to ubaci u racunar, doda javni biljeznik, trosat obrade kredita i cake koje uopce ne prikazuju na internet starnicama.Izvorno postao whiteboy
A da ne govorim kad ih nazoves "pa jel ste vi iz Osijeka, pa daj jel mozete doc do Auto salona" nece da govore nista preko telefona. Nerazumijem.
Šile ti baš želiš potpuno novi auto ili moze i polovnjak??
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Bookmarks