Daj ga na servis čim pitaš očito je da nije da češ to sam sredit, a i ako ti je pod garancijom ne isplati ti se da sam prčkaš po njemu
Kontakti me nesto zezaju kod zvucnika tako da jedva cujem sugovornika u pozivu. E sad bi ga ja rastavio. Kako da rastavim dotični mob? Je l' imaju kakve upute na netu i da li ima kakvih posebnih stvari na koje trebam obratit pozornost?
Hvala.
EDIT:
Promijenio sam naslov threada jer se ne govori (samo) o rastavljanju moba, a teme se isprepliću tako da je nezgodno rastavljati thread na dva nova.
--- BlueDevil ---
Zadnji uredio BlueDevil : 27-03-2005 u 01:43
Daj ga na servis čim pitaš očito je da nije da češ to sam sredit, a i ako ti je pod garancijom ne isplati ti se da sam prčkaš po njemu
Viva la Nippon!!!
a drugo...mozda te ne zezaju kontakti vec ti je zvucnik malo "na infuziji"....
jesi cackao sto po gain_tableu.........?
ne vjerujem da su kontakti..ja sam tak imao problema sa nokiom jedva se cuo sugovornik promijenio sam zvucnik i sve ok..uglavnom je zavojnica oksidirala lagano i nema spasa osim promijeneIzvorno postao Pizzonia
Ako ćeš ga otvarat, trebat će ti sitni torx (ne sjećam se veličine, al je stvarno sitni), trebat će ti nešto plastično za odvojit plastične plohe (ako uvališ šerafciger oštetit ćeš kućište)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma najbolje ti to odnesi u servis i rijesen problem. A imas i onih koji popravljaju mobitele na crno. Jeftiniji su ali i poprave ga
Da li neko možda ima shemu nacrtu od v300 ili bilo koje Vxxx, konkretno treba mi za E500 hoću si ugraditi svjetlo za kameru
Izvorno postao aco
o boze dragi koliko entuzijasta ima ovdje,jel bi mogo meni ugradit klimu u mobitel?![]()
![]()
mene isto zanima skidanje kucita tj oklopa od moba aj ako neko zna neka javi!tj ko vec ima iskustva s time
Nije stvar u gaintable.bin, to sam vec isprobao. Skuzio sam da kad prstom stisnem plastiku iznad zvučnika da se onda bolje čuje. Zato mislim da je stvar u kontaktima.
Riješeno, svjetli k'o ludo, ako želiš ohladiti svoju kantu od mobitela baci je u vodu.Izvorno postao hrcko
Zadnji uredio aco : 13-04-2005 u 13:02
E ovo si izveo jebeno dobro!![]()
um caruje dundo maroje!
NIsam ja radi, jedan frend
Ma tkogod da je radio, svaka mu dala!![]()
Daj postaj i slike kad sklopiš mob, da vidimo kak to izgleda i kad LEDica viri van kroz rupu (pretpostavljam da ćeš tako napravit) u kućištu.
Pa da se dogovorimo i za termin i cijenu![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Odlicno obavljen posao. Koliko bi ti taj frend uzeo da i nama to napravi.
e a mislim da sam negdje na američko stranici vidio nekaj kaj uštekaš na mob i u to staviš mmc karticu
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Nema dovoljno prostora za tako nešto, možda za neki drugi mob..Izvorno postao MC Španjolac
Ima tu nedostataka još kod blica, treba osmisliti kako softwerski upaliti/ugasiti svjetlo, probat cemo neku foru sa e398, ovako radi non-stop svjetlo kada udjes u kameru.
Ipak K700 jace svijetli
zamisli da im dodjem za 3 tjedna u VIP i velim, halo ljudi, pregorila mi zarulja, hocu novi mobitel..
'Gospodine, koja žarulja? Taj mobitel nema svjetlo'
Ma ima, ima, ovaj...znate ha ha
Zadnji uredio aco : 13-04-2005 u 13:03
pa cekaj, samo malo, ali ti si rekao da ti LEDica stalno svijetli kada udjes u kameru....pa to i je ok!!ili?
a drugo....mozda bolje da si probao ugraditi SMD LEDice, stavish dvije i imas mali Betlehem na mobu....??
Uostalom, spojeno je da radi na tipku, i da se pali kada netko me ZOVE ili dođe SMS, poprilično rasvjelti prostoriju po noći.Izvorno postao BlueNeon
to ne radi niti jedan drugi na tržištu, koliko ja znam.
kupujem onu još jaću/veću diodu, od 1200milikandela..
ova ima 650. mislio sam da nece stat veca...
Majke mi, koji ste vi luđaci. Ajd kad radite takva čuda, ubaci mi subwoofer u mobač, tak da kad mi zvoni da se zna. he, he!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Nije ni to problem, planiram staviti stereo zvucnik,kao u novijim motorolama, i napraviti podrsku za 5.1 zvuk sa instalacijom za auto,tako da preko moba pustam mjuz u autu,ali to nije sve...ako nazovete odmah..) dobiješ još i motorolin plug-in hardver da možeš slušajti radio preko mob.
Jel la Ledica brzo troši bateriju?
Ne, možda malo, ali nisam testirao, svjetli mi za svaku poruku,poziv i kada slikaš...što je relativno malo vremena.. više se troši na tipkanje sms-a
ne jok, trosi negdje ko ludoIzvorno postao maki1908
![]()
izgleda odlično.jel to fakat e550?ne vidim antenu na slici...
Bookmarks