imam jedan jako čudan problem ovako prije kad sam išo prebacivat slike ili melodije windows mi se ugasio i pojavio mi se plavi ekran.......
a sada je još bolje kad idem prebaciti slike s moba na komp komp je odmah restarta![]()
imam jedan jako čudan problem ovako prije kad sam išo prebacivat slike ili melodije windows mi se ugasio i pojavio mi se plavi ekran.......
a sada je još bolje kad idem prebaciti slike s moba na komp komp je odmah restarta![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Slutim reinstalaciju Windowsa...
Trebalo bi vidjet točno šta ga zezne, možda vidjet ako je ostao koji MemoryDump pa ga prekopat (postoje i neki analyseri za to), ali neće to dat puno podataka.
Eventualno da digneš PC u safe-modu pa probaš.
Ali bojim se da će trebat reinstalirat Windowse.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
možda si ti neki drajveri nestabilni to može dovesti do nestabilnosti sustava pogledaj dali imaš sve najnovije drajvere ili kako kaže blue reinstal win
šta kaže točno plavi ekran?Izvorno postao Ifrit
postoji par stvari koje su mogući uzrok, pa napiši što ti ispiše...
windows se ugasio da bi sačuvao podatke bla bla bla restartajte svoje računalo tako nešto u tom stilu a što se tiče reinstalacije windowsa sumljam da bi upalilo jel sam disk formatiro prije par danaIzvorno postao Inovator
A KAJ SAD TI GLEDAS�
MemoryDump... Imao sam dosta frke s time. Očisti to i bit će dobro. MA DA sam već i pomislio da ću morati reinstalirati Win.
Osim toga reinstaliraj i drivere za mob...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
CyberLord mozes mi reci kako se moze ocistiti taj MemoryDump???
da fakat to ni ja neznam.
meni se taj plavi ekran uglavnom pojavljivo dok sam vrtio win Me , tu i tam.
sad vise nemam tih problema.
mislim da je i frend imo problema s tim,neki drajveri s uga zezali m za modem brijem?!??!
sick
Bookmarks