već je bila rasprava o tome....odbijen jeIzvorno postao ??????
Khideg se stvarno razumi u unlocking telefona a tamo nema ni jednog moderatora a bilo bi lipo da neko nadgleda taj forum jer u njemu ko god oće može ići offpost(ako se tako piše). i ia bi volio da on postane moderator
P.S stavio bi anketu "DA ili NE" ali ne znam kako pa ako neko može ili bar reć kako.
Zadnji uredio OuttaControl : 26-03-2005 u 21:23
već je bila rasprava o tome....odbijen jeIzvorno postao ??????
je ali to je bilo prije misec dana i predložio je sam sebe a sad sam ga ja predložio![]()
ehehe... kad bi to tako lako moglo![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
a da ti nisi njegov alias?Izvorno postao ??????
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šta to znači: alias
Ja bi ga također predložio za moda
s obzirom da na tvoju reputaciju, tvoj glas baš i ne vrijedi puno![]()
Odijelo ne čini čovjeka
Izvorno postao ??????
![]()
viš ti što je perceptivan ovaj novi korisnik
A da se stavi ?????? za moda tamo?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa mogao bi
ne ne ne ne ne ja neću bit mod tamo i ne želim to-bit mod i sve jedno posla sam samo 30-tak postova ako i toliko a i neznam koja je korist od toga da budem mod i mi skrećemo s teme
Zadnji uredio OuttaControl : 27-03-2005 u 11:50
daj mi reci kakav je to nick '??????' ? mislim ja bi te odma banao, pa se prijavi pod normalnim nickom... (koristis slova umjesto interpunkcije)![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja bih banao korisnike koji kad pišu postove ni ne gledaju što tipkaju pa na kraju imaš rečenicu od 92 riječi sa pomiješanim slovima i bez interpunkcije.Pardon na OFF-u.
@????? - pročitaj moj zadnji post u temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8706
ja ne vidim da se išta od tada promijenilo po tom pitanju... tako da je ovaj tvoj prijedlog neutemeljen.
![]()
Bookmarks