dobro pitanje BD i meni je isto to bilo cudo al reko komp mi cesto zbuni sam sebe a kamoli ne mene pa sam tome pripisao!!Izvorno postao BlueDevil
Ovo mi je i prije radio s jednim threadom u Motoroli, ne mogu se sad sjetit s kojim konkretno. Pa je prestalo. Pa sad opet s drugim threadom.
Screenshot:
"Novi Postovi" je pokrenut nešto nakon 11h danas, i onda je nappravljen screenshot. Konkretan problem je DRUGI navedeni post, ovaj "Upgrade v500 na v600!Hitno!". Fora je što je u dotičnom threadu zadnji post datiran 27-6-2004. A meni ga baca pod nove.
Ima li koje objašnjenje?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
dobro pitanje BD i meni je isto to bilo cudo al reko komp mi cesto zbuni sam sebe a kamoli ne mene pa sam tome pripisao!!Izvorno postao BlueDevil
zato jer su to teme sa anketom.... a kad netko glasa u anketi staroj godinu dana pojavljuje se "novi postovi".... ja pretpostavljam da forum to stavlja pod "nove postove" zato jer je nešto novo....dogodila se neka novost...a to je to da je netko glasovao...kapiš![]()
tako je kinfa.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj ste vi picajzle![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
eto, pitanje je odgovoreno - glas u anketi baca temu pod nove postove s datumom i vremenom kad je zabilježen glas u anketi.
to se može isključit u opcijama, ali sam ostavio baš zato da se primijeti ako je zabilježen novi glas
Thanx, bar znam da nisam lud![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Znači da je u tome kvaka
Bar nisam luda i Blue devil takodjer
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks