ne možeš, nažalostIzvorno postao Mraz
Jel se može promijeniti redoslijed ponuđenih znakova na pojedinoj tipki?Danas sam si stavio neki drugi software na mobitel,pa se moram pošteno natipkati dok na jedinici dođem do samih brojki 1 i 0.Znači,jel mogu išta učiniti da mi ti brojevi prije dođu?
ne možeš, nažalostIzvorno postao Mraz
Stisni i drži cca 2s tipku od broja koji hoćeš i on ti automatski napiše taj broj i onda ti je uključen upis brojeva, ponovi postupak sa bilo kojom tipkom i vračaš se na upis slova.
Jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Gringo,to nije bilo pitanje.Ovo što si mi ti sad rekao sam znao i prije.U svakom slučaju zahvaljujem na pomoći.
nikako na mpx ne mogu naći zagradu kad pišem poruku ) (
jel ima rješenja za to?
Mraz - vjerujem da ti je input kod poruka namješten da ti je primary=TAP extended, kaj ne?
Stavi primary da bude TAP English (ili koji već drugi jezik koristiš) a stavi si TAP Extended kao secondary input.
Onda, kad pišeš, obrati pažnju na gornji-lijevi ugao displaya: piše ti "abc1", "abc2", "@" ili "123". Kad je "aqbc1" to ti je primary input (a dalje valjda kužiš i sam).
TAP English (ili drugi jezik) daje samo osnovni character set, dok TAP Extended daje kompletan char-set (tipa, nije samo abc negu uključi "a" sa svim akcentima i umlautima, pa "c" sa istim tim stvarima, itd).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Osnovni postav mi je TAP hrvatski,a dodatni postav mi je TAP prošireni.Ja sam samo htio namjestiti da mi na tipki 1 broj 1 dođe prije,npr - .,?!1 .Međutim,pojave se svi mogući znakovi prije te jedinice,a tek onda dođe i nula.Rekao je Inovator već da se tu ne može ništa.Treba duže držati,pa napisati dva broja,pa onda opet duže držati tipku i napisati par slova itd..To me sa tim brojevima živcira kad plaćam parking sa sms-om.U registraciji imam dvije nule,pa dok napišem zg,pa onda brojeve,pa još slova,popizdim.Mogu staviti registraciju u brze bilješke,al sa time samo zaobilazim taj mali problemčić,na koji sam se navikao.
Ako je do parkinga, napravi si šprancu. Pa samo ponovno šalješ svaki put.... Recimo, napraviš si QuickNote u koju upišeš regu, i onda odeš na nju, klik --> send --> as SMS --> ukucaš 101 (102, 103) i gotovo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks