nisu li cijene iste? ako ne onda ce za mjesec dana biti i onda uzmi 6100
Koji mob da uzmem. Naravno da je 6100 puno skuplja od 7210 i 6610 al cine mi se da su po softveru tu negdje, ili grijesim. To me bas j... sto to ima 6100 da je tak skuplja od 7210 i 6610 koja je opet skuplja od 7210. Da covjek ne vjeruje. Pa 6610 ista 7210 a k tome meni 7210 lijepsi mob.
STA DA UZMEM!POMOC
VIVA LAS VEGAS
nisu li cijene iste? ako ne onda ce za mjesec dana biti i onda uzmi 6100
Ovisi o tvom ukusu i platežnim mogućnostima.Ali i ja savjetujem strpljenje,cijene će još padati hehe![]()
Razlika u cijeni 7210 i 6610 je možda par kn.
6100 još nije legalno u prodaji kod nas pa vjerovatno drži cijenu u oglasniku.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
A ima li 7210 problema sa MMSom?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ja bih ti preporucio 6100 mob je totalno luud, ili da pricekas 7250 ima ugradjenu kameru za razliku od navedene brace
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nikavih problema, slanje/primanje MMS-a ide glatko i bez greške.Poslao: viki2win
A ima li 7210 problema sa MMSom?
Hvala.. a koja je razlika između nabrojanih modela? Pogotovo između 6100 i 6610?Poslao: Vader
Nikavih problema, slanje/primanje MMS-a ide glatko i bez greške.
Razlika između 6100 i 6610 je u veličini.Za 6100 Nokia kaže da je najmanji njhov model dosada.
da fakat je problem imat mob od 106mm u djepu,malo pretjeruju sa smanjivanjem!!!!
Pa ja bih rekao da su 8310 i 6510 manji od 6100
It's nice to be important, but it's more important to be nice
koje su dimenzije 6100?
Dimenzije 6100 su 120x44x13,5 i 76g. tezine. Po tome je 6510 manja 97x43x20 i 84 g. al je puno deblja a nesmije se zaboravit da 6100 ima color displej( u toj kategoriji najmanja nokia). Jako je tanka. A sto se tice 7250, meni nikako da sjedne dizajn,jednostavno mi nije lijepa,al to je moje misljenje.
VIVA LAS VEGAS
ups, ne 120 nego 102,moja greska- 6100
VIVA LAS VEGAS
Ali bar ima camera built in.
mozda ima kameru,al ima i 7650,3650 al sta to znaci kad nisu lijepe,bar meni. Pa kad vec dajes takvu lovu onda nije bitna samo kamera, ves sve zajedno a 7250 mi je prosto receno ruzna. A za 6100 ima kamera posebno,navodno ce kostat nekih 600,700 kuna,pa cu radje uzet 6100 i kameru posebno a i pitanje je kolko ce 7250 kostat. Kako Nokia drzi cijenu bit ce jako skupa. Ja mislim da je 6100 plus kamera bolji izbor. Po meni.
VIVA LAS VEGAS
Kad bi ja uzeo nokiu bila bi to 6100 i dodatnu kameru. Najelegantnija je![]()
Odlican izbor !!!Poslao: viki2win
Kad bi ja uzeo nokiu bila bi to 6100 i dodatnu kameru. Najelegantnija je![]()
![]()
I ja bih uzeo 6100Citao sam recenziju doticne nekidan u mobyu i same pohvale( mislim je zbilja tesko hvaliti vrhunski mob
) I na kraju nabavi onu malu kamericu za nju i na konju si,ali pricekaj jos malo da joj cijena padne.
BTW mislim da je Nokia 6510 ipak manja od 6100
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Mislim da su u Nokiji rekli najlakši, a ne najmanji.Poslao: sms freak
Razlika između 6100 i 6610 je u veličini.Za 6100 Nokia kaže da je najmanji njhov model dosada.
mislim da je bolje imati externu kameru.naravno,praktičnija je ona interna al ako ti ispadne mob imaš jednu stvar više koja se može sjebat.kao da je problem prikopčat kameru na mob!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
da, tu si u pravu Gik.
Nosiš recimo T300 i na njemu stalno kamera, i zamisli padne na pod i ode kamera, a garancija istekla![]()
a koda bi ti priznali garanciju da ti mob padne i vide se fizicka ostecenja!!!
bar bi pokusao pa sve il nista
Eto bas sada gledam na www.kajbic.com dosla im je kamera hs-1c (to je vjerovatno za 6100 i ostale sa pop portom) i cjena joj je kad vrate merver 82,50EUR. E sada me zanima: 6100 nemoze snimiti govor za MMS? Da li moze snimiti clipove? Da li to mogu ispraviti softom i da li ce to napraviti?
![]()
S.P.
Bookmarks