Ajde ti meni prijatelju kazi jesi li voljan mani na CD zaprziti taj Smartphone 2003. I englesku i njemacku verziju?Izvorno postao strikoo
![]()
moze odgovor na PM
Probao, radi tak da riješimo neodumice oko toga. Engleska verzija je malo nestabilna dok švabska radi svršeno (inače taj upgrade je napravio jedan švabo), a ono što prodaju upgrade na nekakvim stranicama su same laži. Nemojte plačati nešto što možete dobiti besplatno. I da usput pitam el ima gdje za kupiti kakva jača baterija za ovo čudo (traje mi oko 18h, budem popizdio) i el ima kakav autopunjač?
Hvala
Pozdrav
Ajde ti meni prijatelju kazi jesi li voljan mani na CD zaprziti taj Smartphone 2003. I englesku i njemacku verziju?Izvorno postao strikoo
![]()
moze odgovor na PM
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
probao i ja wm2003 njemačku verziju i odlična je ali mi je baterija trajala nekih 8-9 sati i to sa novom baterijom originalnom tako da sam se vratio na wm2002 i da nemojte nikako placati software preko neta jer ga ima besplatno za skinuti sa neta ako koga interesira neka mi se javi da mu pošaljem adresu na mail
Kaj se onda baš i ne isplati prelazit na 2003?
Može link na PM
Pa nakon flashanja na 2003 treba bateriju maximalno napuniti i napraviti hard reset i onda bi trebalo funkcionirati sve kako treba.
Neću se uopće s tim zajebavat, trenutno mi netreba a tak i tak si l+planiram nabavit neki gsm ipaq...
Kad neznaš...![]()
Izvorno postao strikoo
Ti si zakooon
Hvala...Vidim ne daš se isprovocirati...To je dobro...
Pozdrav, novi sam na ovom forumu interesira me gdje se može nabaviti softver za Mpx200, npr. kako se radi reset telefona, nadogradnja operativnog sistema itd.
Nešto ste mi šutljivi
Baterija mi traje 1 dan ima li pomoći?
Izvorno postao Braco
Svima u pocetku baterija traje 1 dan ili cak krace. Tek nakon 5-8 punjenja baterija "sjeda" na mjesto. No nemoras ocekivati cuda od baterije. Cetiri dana su ti maksimum. Ovisi u biti koliko tipkas po njemu.
Softver a kakav? Za koju namjenu?
Imam telefon 6 mjeseci, platio sam ga 4,500 Kn, sada košta 1,500 nije pošteno i još tome kratkotrajna baterija, kapacitet pokazuje da je na 90% kapaciteta.
Hard Reset radiš tako da prilikom paljenja držiš onu plavu veliku olruglu tipku. Nakon toga će te pitati da li želiš napraviti Hard Reset sam te upozoravam da će ti se obrisati sve što imaš u Flashu na mobitelu i obavezno napuniti do kraja bateriju prije toga, a što se nadogradnje frimwarea imaš ih na www.mpxzone.com s objašnjenjima i probaj potražiti po netu ima dosta toga.
uglavno-šta nudi smartphone 2003 u odnosi na 02 ?
Podrška za .Net Compact Framework dakle brdo više softwarea i igara, ugodniji i brži rad, ne mogućnost MMS-a itd.
Pa dobro narode, jel valja taj mpx200 icem, cujem da ga mnogi pljuju. Stoga me zanima misljenje korisnika. Dai postoji problem s puno kontakata odnosno, ako ima previse kontakata u imeniku, unda ne pokazuje ime na vanjskom ekranu, nego samo broj pozivatelja...
Taj MPX200 je svjetski mobitel,ima sve a na 2003 se isplati prijeć osim ako nisi lud za mms-om a to nevjerujem!još je skup kod nas!baterija meni traje 3-4 dana hladno,a stalno nešto radim na njemu,glazba,igra,film,ma bilo što!a 90% kapaciteta ti je backup!
Koliko ja znam to nije istina i kod mog frenda radi sve kak treba. 206 kontakata na kartici i 95 na mobitelu. i uvijek prikazuje kak treba.Izvorno postao Z.studio
ima jedna caka u tome svemu!ako si u mob stavio broj NPR. 098xxxxxxx onda će ti ga naći ali ako je taj broj +38598xxxxxxx onda ga samo ispiše,barem je kod mene tako nekad!ali sve inače super radi i mob je za 10!
Ima pravo merlin10. Meni pokazuje ime pozivatelja a imam isto oko 200 kontakata! Mpx200 RULLZ!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Cito sam na stranim forumima, tip ima na mobu oko 480 kontakata, i kada ga neko zove, jednostavno mu na vanjskom zaslonu ne pokazuje ime pozivatelja nego samo broj, iako ga ima u imeniku. Neovisno dali broj pocinje s +385 ili 098...
onda neznam u čemu je caka!ja punim imenik šakom i kapom i to po duplo imam na mobu i simu!tako kad zamjenim sim ostaju brojevi!ma taj mob je pila,nekontam ga mjenjat ni za šta,jedina mana je kamera(onima kojima to treba i kojima je to fora)ali meni to netreba!konto sam ju kupit ali nema u hrvatskoj!
i kakva su iskustva na w2003?
Upravo ga opsežno testiram! Brijem da ću se do kraja tjedna vratit na sp2002 i to na ovu verziju. Najstariju koju sam našao... Ben-6-0630-012
Ali vidjet ću. Malo ovaj sp2003 previše sere! Ali u svakom slučaju je s njime puno ugodnije raditi!
Bookmarks