hehe ima dobrih ...
Ovo je bilo jednom u emisiji 'Večeras s J. Lokasom' i odlično je, napravio Marin Tironi.
I evo našao sam clip na saloon.hr
Preporučam svakako skinuti i pogledati!
http://www.saloon.hr/10_disco_zapovijedi.wmv
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe ima dobrih ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Hehehe![]()
Ja obavezno "munvokam" svaki put![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam najčešće air guitarist večeri
a ja onaj koji misli da dvije cure koje izazovno plešu otvoreno pozivaju da im se pridružim...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
'bate, nas trojice da se nađemo, pa koja bi nam odolila? A ekipa bi samo blejala i govorila "vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!"![]()
![]()
LOOOL![]()
još nam samo tomo fali, njegov rad nije mogao ni biti kategoriziran u ovom kratkom pregledu...
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,they broke all the rulesIzvorno postao BlueDevil
![]()
joooj znam to frend je to gledo pa mi je prico jos dok ej bilo to a telki...
meni je ludo ono ---- " zna SVE rjeci SVIH pjesama i to pokazuje --- nije coool
ahhhaha to sam ja
Ma prva liga!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ma dajte, kaj oni to za ozbiljno?!?! Neću više ići u disko, pa ja radim sve to, zašto bi inače i išao van![]()
ma daj gog, go easy on yourself, pa nisi tak strašan, ti samo započinješ vlakić i plešeš 'smješan ples'...![]()
whiteboy-a i gog-a najviše pogađa ono zadnje pravilo![]()
a ****** kad nama nikad dosta....![]()
Ma to je manji problem... nego ono kad ste već u 19h u disku pa čekate koke![]()
OK za ostanak do fajrunta, ali u disko se ne dolazi pre rano, nekad sam znao uletiti pol sata prije fajrunta![]()
ja pokusavam nikad ne doc prije 12.
ajd modza pol 12 al to je fakat ono rjetko.
sta cu tak rano.
kao što rekoh whiteboy i gog važno da ste zadnji na izlasku![]()
Ha skecam se toga mnogo dobro![]()
apokon sam stigo I skinut…hahah lud je tironi
6)“znati sve rjeci pjesama je kul kao I zracna gitara
7)a zracna gitara nije kul “
![]()
![]()
ja bi jos samo dodao 11. pravilo
11)Ako već nemožete zbarit nekog izvan diska , probajte se NE stati na sredinu podija I laktarit sve oko sebe , sa pogledom ljubomornog pjetla. OK stari uspio si nes zbarit,sad se makni sa strane,smetaš---
to je neštošto me najvise zivcira u disku,vise od svih ovih zajedno valjda
postoji auto klupica stan hotel jebeni separe AL NE MORAJU ONI NASRED FAKIN PODIJA!!!
Kaj si ljubomoran?![]()
ma ne...nego mi je jednsotavno to tolko JADNO.
ak vec nemres nac curu u RLu(mislim radnim danom,pod normalnim svjetlom,dok nije pijana) , onda se bar sakri nekam ,al ne , lik se naguzi nasred Saloona.
pa ja idem van da se maknem od cure,a ne..
![]()
looooooooooll grunovčan!![]()
;d ...........
Bookmarks