Hy, imam jedan vrlo dobar trik koji omogućava puštanje mp3-ca na siemens mobitelima koji nemaju mp3 podršku. Ovo zapravo nisu prave mp3-ce, ali može poslužiti. Ovaj trik radi na savim mobitelima koji mogu snimati video.
Potreban Vam je program Pocket VIdeo za PC. Ovaj program dođe na CD-u uz Siemens SX1. Dakle instalirate Pocket Video (također poznat pod imenom pVideo ) na Vaš PC i u odjeljku gdje piše GET VIDEO kliknite na gumb File i onda izaberite neku mp3-cu s vašega računala. U odjeljku SAVE AS odaberite gdje ćete snimiti file i title filea ako hoćete ali to nije obavezno. Nakon što ste sve postavili kliknite na gumb RECORD. Nakon što postupak završi u folderu koji ste odabrali naći ćete *.3gp file.
Trik je u tome što taj video file neće imati nikakve slike, već samo zvuk koji je dosta kvalitetan. Jedna takva pjesma zauzima maksimalno oko 1 MB.
ja sam napravio pjesmu od AC/DC - HIghway to hell i imala je nevjerovatnih 330 kb, a kvaliteta joj je bila super odlična. Inače trajanje pjesme je 3:20.

Odgovori uz citat
Bookmarks