Da li neko moze da mi posalje ovaj skin ili da mi da link gde moze da se downloaduje?
e-mail: shorty_mica@hotmail.com
Da li neko moze da mi posalje ovaj skin ili da mi da link gde moze da se downloaduje?
e-mail: shorty_mica@hotmail.com
Za v525? Ima kod mene na siteu onaj spcolor.sch - to je color-shema. Ali nemam startup animacije i ostale "dijelove".
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ne, misli na skin...imam ga ja, no moj kompjuter trenutno ne radi pa ga ne mogu postavit... ako ima netko drugi, nek mu pošalje, znači sve fileove iz direktorija moto u skinsuIzvorno postao BlueDevil
Evo,poslano.cijeli moto skin,original sa v550
Šta će mu skinovi na v525???Izvorno postao Inovator
um caruje dundo maroje!
Da, to i ja ne kužim
Piše u profilu v525. zato sam i postavio pitanje (post #2)
I hoce mi neko poslati to sto trazim?
Pa šta ti nije jets0n poslao? Tako veli ovdje: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=147500&postcount=4
Jesam. Kaj nije došlo?Izvorno postao BlueDevil
sad sam opet poslal, ak ni ovaj put ne dođe onda probaj na www.fedupnow.com ili www.motomodders.net naći neki replacement skin, tipa Icy Blue Speedy Moto ili JFX3
Zadnji uredio jets0n : 16-03-2005 u 18:27
Takav imam na telefonu,ali ja hocu onaj original sa telefona,a nisam ih sacuvao! Nesvidjaju mi se ikone zato hocu da vratim original.
Neznam, ja sam ti 2put poslal cijeli skin al dobivam poruku da ne može isporučit attachment. možda je problem u hotmailu ili nekaj. ak imaš još koji mail account, postaj pa ti šaljem na taj. ak ne, šaljem nekom drugom forumašu pa nek on proba poslat tebi(ak ima koji dobrovoljac)Izvorno postao shorty
pa ubaci ucp_mma file i dobiješ nove ikone
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Nabavio sam,hvala na pomoci. Samo jedno pitanje koje nema veze sa ovim da li neko zna koji program pretvara 3gp format u avi ili neki drugi?
Ja koristim ImTOO potrazi na googleu
Bookmarks