Moram te pohvalit za ovaj post,..toliko sam vec vidio postova sa "ja bi bio mod" a ni jedan zreli zakljucak poput toga da to donosi i dodatne obaveze a ne samo natpis moderator iznad avatara...bravo![]()
Predlažem da se, ako za to mjesto postoji netko zainteresiran ili ako se Inovator i Bluedevil slože da im dodatna pomoć nije potrebna, meni oduzme mjesto moderatora. Iskreno - nisam više na forumu tako često, imam dosta obaveza trenutno, pa se ne uspjevam ovome posvetiti.
Hvala na ukazanom povjerenju!![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Moram te pohvalit za ovaj post,..toliko sam vec vidio postova sa "ja bi bio mod" a ni jedan zreli zakljucak poput toga da to donosi i dodatne obaveze a ne samo natpis moderator iznad avatara...bravo![]()
Ihaladin mi je puno pomogao kad sam došao na forum. I hrpu tutoriala je napisao.
Štagod da želiš, ja te podržavam 100%.
Što se tiče zamjene, mislim da (zasad) nema potrebe...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a u međuvremenu ... naci cemo ti zamenu , drugi ce poludeti...
hehe.
ma ja mislim da netreba niko drugi vise bit mod, iako , I must admit ,svaki dan niče veli kbroj novih tema u motoroli
ok.. hvala što si se sam odjavio, kako BD kaže, a tako se i meni čini, trenutno nema potrebe za trećim modom. stoga ostaju dvojica, oni će sami javiti ako im treba pomoć.
@ihaladin - slobodno se javi ako ćeš u bilo kojem trenutku imat vremena i volje za ponovno uložit dio sebe u ovaj forum, možeš dobiti ponovno neki forum... hvala ti na vremenu i trudu koji si uložio.
Bookmarks