koji je bolji od ova dva modela? mogu uzeti jednog, a ja neznam kojeg. pa ko moze koji savjet dati neka puca
koji je bolji od ova dva modela? mogu uzeti jednog, a ja neznam kojeg. pa ko moze koji savjet dati neka puca
pa imas vec e398....Ukratko - prednost k700i ti je kaj ima snimanje videa i fm radio + recimo infracrveni port....ovaj ti pak ima kao prednost memorijsku karticu koju mozes koristiti i kao memory stick, stereo zvucnike i LED diode sa strane. Uglavnom, brijem da su i jedan i drugi vrlo dobri mobiteli za relativno razumnu cijenu...
ExCenTric,stvarno si nevjerojatan vec treci put postas istu temu,svaki put na krivo mjesto i svaki put je krivo nazoves....ovaj put je naslov dobar ali si fulo forum.
nevjerojatno... ajde premjestit ću temu da opet ne zatvaram, ali stvarno...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja bi uzeo i jedan i drugi...ali prednost ipak dajem E398,ali samo zbog glazbe (+ proširiva memorija), a možda i izgleda...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne znam ja bi ipak mozda k700
naravno, k700 je puno bolji izbor po meni
...brišem offtopice i ostavljam temu otvorenu za ostale odgovore...
...drugo brisanje offtopica...
...skužio sam situaciju,a tema ostaje otvorena,pa vas molim da se od sada držite teme...
..."wb",hvala...
K700 bi bio moj izbor!!! Jedina mana u odnosu na 398 je sporiji software i mozda muzika, a i bolje izgleda, iako je to subjektivan razlog, pa se u ozbiljnijoj usporedbi nebi niti trebao navoditi, ali ne mogu si pomoci!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ne bi se trebao ali budi realna 90% ljudi prvo gleda izgled
Bookmarks