pripreme za proljeće/ljeto
Ne znam da li ste i vi primjetili, ali od Božića niti T-mobile niti VIP nemaju nikakve akcije, ponude, čak i fenomenalno slabo stavljaju nove uređaje u svoje ponude. Čemu to? Što se čeka? Prevelika mi je to rupa od dva i pol mjeseca. Ima li tko kakve informacije o čemu se radi?![]()
pripreme za proljeće/ljeto
t-mobile sprema nove tarife 60, 150, 300, 500 i 700. Tzv. pretplata bez pretplate...
Ima i na bug-u...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=62457
Kaj je to? Modna revija?Izvorno postao tomo
Ma pretihi su već par mjeseci, ništa se ne događa. A te nove tarife su već prije mjesec dana trebale izaći.
Čeka se konkurencija![]()
A koja konkurencija, mislim da se ovo zove duopol.
Do kolovoza? Malo sutra...
Stvarno nisam primjetio dok neko nije ni pomenio.
Moglo bi neki mobac za nula kuna ili mozda neka nova pretplatica u vipi.
Virujem da ce biti za po godine svega. Ovo je sad ono uvati sto mozes, a kasnije cemo viti!
...svaka čast T-mobileu...sad me zanima da li će i Vip nešto slično ponuditi jer htio bih preći na pretplatu (VIPsmart.Xcite)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa bilo je nedavno...Izvorno postao Šile
Ja bih Tarifu 60 na VIP-u, ali nikako da uvedu takvo nešto
e i ja bi al vip ocito dobro zaraduej na pretplati a nista ne daje.
A virujem da oce. Ne boj se nije slucajno promijenjen predsjednik uprave u 3 mjesecu, a ne u 6. koma je bio onaj choban austrijski!Izvorno postao Dark
Po čemu je bio koma? Zašto misliš da Vinatzer ima bilo kakve veze s tim što vipnet nije ponudio "tarifu 60"?
kaj t-mobile od sutra ukida pretplatu?......sutra je presica
mislim da nema veze s tim. to je glupost.
kak nema veze ak češ moći za svoje novce telefonirat!? a ne da odlaze u vjetar. Ipak ndolazi do velikih pomaka...čak je i društvo potrošač odustalo od tužbe, uvođenjem novih obračunskih sistema![]()
moj post se ne odnosi na tvoj post vec na onaj prije postali smo maltene u isto vrije, tak da nisam vidio tvoj post.
Pa ima u t-mobile tarifa 60 vec neko vrijeme i prijatelj mi je na njoj. Ali ipak si ogranicen , tih sezdeset kuna je samo prema fiksnoj mrezi i unutar t-mobile mreze. Za pozive prema vipu ne vrijedi.
Pretpostavljam da će se plaćati pretplata kao besplatne minute. Znači, opet ćeš plaćati određenu svotu mjesečno + onoliko koliko potrošiš, samo što to žele zakamuflirati da ispadne da pretplate više nema. Ali, opet je nešto bolje.Izvorno postao tomo
Evo završila je pressica, stvar je skroz ok, ukoliko vas nešto zanima slobodno pitajte...
I? kaj nije to OK?...bar za sada.Izvorno postao frish-KI
Nije više stvar besplatnih minuta, tj. tu lovu možeš iskoristiti i za pozive na druge mreže unutar hrvatske, ne samo na pozive unutar t-mobile mreže..
Bookmarks