I ja sam to primjetio. Svaki dan posjećujem, ali nikada ništa. S obzirom na upozorenje koje mi piše kod otvaranja, rekao bih da ta domena više ne postoji.
Jel' netko zna sto se dogodilo sa ovom stranicom?
Ne radi, a ima vise od mjesec dana!![]()
![]()
I ja sam to primjetio. Svaki dan posjećujem, ali nikada ništa. S obzirom na upozorenje koje mi piše kod otvaranja, rekao bih da ta domena više ne postoji.
koji bed. od tam sam skidao sve moguće. Imali su i fora forum. bas steta
nesto je bilo najavljivano da ce se moci pristupiti downloadu samo uz pretplatu al mislim da ovo nema veze sa time. da steta. dobro da sam odmah poskidao sve sto sam htio![]()
Izvorno postao flOorKilla
ne može u našoj državi ništa badave... a ionako sam sve pobrisao s diska u roku od 24h![]()
da,ja isto.hard mi je skoro prazan,a winamp pokazuje nepostojecih 5000 fajlova.
zašto ste brisali???
To je bila šala, nakon nekoliko dana su napisali da su se samo šalili i da se tamo nikada neće naplaćivati download.Izvorno postao flOorKilla
@niten: Croplanet radi kao i Nostalgija. Legalno smiješ skidati pjesme, ali ih u roku od 24 sata moraš izbrisati.
da mi je upoznat covijeka koji je nakon 24 sata zaista obrisao...
ja sam jednom izbrisao tek nakon 26 sati i usro sam se da mi murija nebi došla na vrata![]()
Gone in 26*60*60 seknds
ja kad mi je dosadno skidam wavove.
buduci da skidam modemom,time vjezbam i zivce.
Je si li ti siguran da je to baš legalno?Izvorno postao Dark
![]()
Ako sam dobro skužio, je. Jer neznam inaće kako bi se izvukli jer su već imali problema sa zakonom
Bok svima!![]()
Meni tako jaaako fali Croplanet! Svaki dan provjeravam, ali nista! Najvise mi fale Forumi, tamo sam imala najvise postova od svih, i zao mi je sto sad nemogu pricati s ljudima koje sam tamo upoznala!
A ponuda pjesama je bila zakon! Stvarno mi je jako zao i nadam se da ce opet proraditi!!
prvi post pa vezan sa drugim forumom
nice start
vi svi koi nemate odkud skidat,imate na www.nostalgija.com i www.turbomuzika.com
muzike , morate se regat al to ej to..
Meni pise da se na turbomuzici mora placat!![]()
a nene.
moras se fino regat kao obocni korisnik a ne RED LIGHT korisnik il tak nesto
odi samo na freee free i uspjet ces.
HVALA!Al ipak nema do CRPL.
ma nista..btw ak oces ostat član moras stavit svoju sliku
tu ti je link di ju moras stavit
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8781
![]()
"zaboravljam
kraj tebe na ponos
zaboravljam
na losa iskustva