Evo nasao sam aplikaciju koji poboljšava kvalitetu kamere na 1.3 mp.Nisam provjerio na kojim uređajima radi ali tko hoće neka mi samo javi.
Evo nasao sam aplikaciju koji poboljšava kvalitetu kamere na 1.3 mp.Nisam provjerio na kojim uređajima radi ali tko hoće neka mi samo javi.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
to je nemoguce. nemozes ti povecati kvalitetu kamere jer to zavisi o hardveru a ne o softveru. odn moguce je soft povecati ali se sa tim kvaliteta ne dobiva
To je kao i kod K700i koji isto "ima" 1,3MPix kameru, ili kao kod T630 koji "ima" VGA kameru.
Ta aplikacija ustvari nema nikakve koristi. Još može pogoršati sliku.
ajd silvano pošalji pa da vidim dal to radi ivan.pavlina(a)kr.htnet.hr
kako? kaj on ima cmos od 1mpix?Izvorno postao IggXy
ma taj program samo razvlaci sliku na rezoluciju 1.3 MP
poslano. Probajte malo googlat pod ovim pojmom PHOTOACUTE i sigurno ćete nać odgovor.Ipavli kad si to dobio ja mislim da moraš taj preselit u C:apps,mislim da je tako pisalo tamo di sam to skinuo.Ako nije pokušaj malo googlat.
www.photoacute.com
PhotoAcute features:
* 1280x960 picture size instead of 640x480 (it's not a zoom!)
* Pictures with fine details that are usually invisible/indistinguishable
* Automatic picture noise reduction
* Barrel distortion correction
* Interlacing artefacts removal
* Improving brighteness at the edges of picture
Now available for: Nokia 3650/3660, Nokia 6600/6620/6260 and SonyEricsson P800/900/910
Ja sam se još davno uvjerio u kvalitetu toga programa, možete vi bit skeptični kolko oćete, al on stvarno popravi kvalitetu slike, jedina mana je što mu treba jako dugo da sliku obradi.
ja sam ga koristio na p900 i to samo kad sam sliko neku "panorama" sliku na otvorenom,bio je vrlo koristan jel razvuce sliku pa djeluje ljepse,mogu se namjestit razni parametri pa obrada slike traje manje ili duze no zgodno je to rijesenje ali daleko od toga da poboljsava kvalitetu,jel kako je coma rekao ona je definirana vec hardverski.Izvorno postao gfgfgfgfgf
sumnjam, iskoristili bi oni to
jel to vrijedi cemu na 7610?
jel vrijedi sto?Izvorno postao khideg
pa taj program naravno
ja sam ti gore napiso sta mislim o programu,a tebi (nama) na nokij 7610 je to totalno nebitno
e to sam htio cuti.
Nazalost, nema jos niti jedan dobar camera proggie koji koristi mogucnosti MP kamere
nisam skuzio na sta mislis?Izvorno postao Cykke
Da su svi camera programi jos uvijek bazirani na VGA kamerama... Ni jedan se ne igra sa MP-om. Mnogi mi jos i kvare sliku
uskoro ce tome doci kraj,osobno me jako zanimaju slike koje ce raditi novi sonyericssoni.Izvorno postao Cykke
onda je najbolje ih ni ne koristiti
Bookmarks