nokia mi je puno ljepša..... ovaj samsung me podsječa na onaj stari model...
Samsung X100
Nokia 3100
Koji vam je bolji i ZAŠTO?
nokia mi je puno ljepša..... ovaj samsung me podsječa na onaj stari model...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nokia je puno bolja, ljepši izgled i mislim da je kvalitetnija
Nokia 3100 mi zgleda ko komad sapuna. Prekockasto...
Al opet to sve ovisi o ukusu.
X100 ima bolji display, a samsungova kvaliteta je definitivno neupitna.
U stvari - samsung ti je 150 kn skuplji, pa ak ti ne igra ulogu -uzmi si njega.
Ali oba 2 moba su dobra, isprobaj oba 2 pa si uzmi kaj ti se više sviđa, jer usporedbom nećeš ništa postić pošto su podjednakih mogućnosti.
Moj glas ide Samsungu
She is my sin...
"Nokia mi izgleda ko komad sapuna"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro si to rekao.
Razlika u cijeni nije tak velika, samo sam htio cut vasa misljenja. Tip mi je u ducanu rekao da sve ovisi o vlastitom ukusu, al da bi on da je na mom mjestu uzeo nokiu zbog baterije. Ja se jos dvoumim, nekak mi se više svidja samsung, al ni nokia nije losa, imao sam je danas u rukama i malo prčkao po njoj. Neznam, vidjet ću.... al tu je i jos jedan LG u igri. Ima vremena. Ne zuri mi se tak jako. Dok budem 100% ziher onda cu kupit mob. Jos uvijek sam 50:50.
pa samsung ti ima 8mb memorije dok nokia 870kb, samsung ima 65000 boja i ima bolju bateriju, sam odluči
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
... hm istina da ima 8mb i 65000 boja, al nisam siguran dal ima bolju bateriju.
Ne znam za bateriju, meni su sve baterije koje izdrže čitav dan sa svim mojim iscrpljivanjima mobitela OK. Po mom mišljenju "završna obrada" je toliko na strani Samsunga da mi se čini kao da u Njoki na tome nisu ni radili, baš sam sinoć u HT dućanu oba moba imao upaljena u rukama, Samsung rulez, jedino bi mogao imati bar koju minuticu diktafona.
diktafon mi i nije tak previše važan. znači zasad samsung rula. evo bas ga sad gledam na www.et-mobile.net
Ja imam samsung X100 i pomocu ti oko baterije...Baterija mi moze bit 4 dana kad ga dosta koristim a 5 onako umjereno ima 900mah kapacitet.I ja se dvoumio izmedju ta dva al samsung ima 9MB memorije samo mu je mana sto ima samo 6 animacija i 8 slika koje su glupe(sve samo vice i cvjece)pa zato uz njeg moras odma kupit i kabal jer ne dolazi uz njeg
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
nečeš pogriješiti ako uzmeš bilokoji od ta dva
Samsungov software je jedan od najlošiji software-a za mobitele. I šta će ti 8 MB memorije kad nemaš kameru a igre sa samsun ćeš naći nikad, dok za nokiju iako ima manje memorije igri ima na pretek. Ekran je bolji ali sve ostalo je u banani. T9 jebe u mozak kod pisanja poruka, jedan od naaajjjvečih nedostataka je to što mobitel ne može zvoniti i vibrirati u isto vrijeme (može ako se napravi nova melodija sa posebnim programom), ne može zvoniti i vibrirati kod dolaska poruke itd. Nije da hvalim nokiju ali mislim da je ona bolji izbor. Ili uzmi neki drugi. E i još nešto. Animacije su također u banani jel su užasno spore. Koju god i kakvu god animiranu sliku staviše tako je spora da joj može brojati frame-ove. 1 frame u 2 sekunde![]()
Mislim da ti je nokia 3100 boji izbor, istina je da samsung ima bolji ekran i veću memoriju, ali nema od ostalog puno za ponudit, pa brzo dosadi. Nokia ima kameru, a samsung nema.
Njoka je u ovom slučaju bolji izbor... Više funkcija i manja je...
Hope, kamera za njoku košta još 700 kn, pa se onda više isplati uzet t610
Ovako: Kao prvo dolazi za Samsunge kamera. Kao drugo što je sa X600, si vidio/la njega? Nadalje soft od Samsunga je dosta dobar, on je najmanji problem. nokia ipak izgleda klasičnije od Samsunga a pošto ima zamjenjive maske kvaliteta plastike je odprilike 5X gora nego kod X100 (garantirano škripanje) Samsung ima kvalitetniji ekran i mislim da u konačnici ipak pobjeđuje
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
točno...ima 9mb memo,al za kaj,za niš,koma...mislim ok je,al potpuno ne iskoristivo,ko i cijeli software od sams moba...ima super mjuzu i ekran,al to je to...meni eto samsung ne leži,mada je to vrhunski mob...
Poslao: Hrc
zamjenjive maske kvaliteta plastike je odprilike 5X gora nego kod X100 (garantirano škripanje)
to za šktipanje je istina. ne samo kod te nokie, nego i kod drugih. Frend mi ima 7250 i škripi mu maska. Tako da i kvaliteta nije nešto.
Tako je
zasad nokia-samsung 6:6
doista neizvjesna borba
ja ulazim na poluvremenu,istina škripi maska...al sve se to da srediti...
Da papir čini čuda ali živcira... Nokia 3210 je imala jako dobro kućište, 3310 solidno a sve poslije za kantu (ima iznimaka naravno). Situacija je napeta 6:6
ja sam bio tak živčan kad sam je kupio,jer sam dao puno para za mob koji škripi,stavio malo papira=sretan ko beba kad dobije čokolino umijesto baby papa...
Ali bi zbilja bilo bolje bez toga, ne? Recimo na 6510 (škripi i prednji i stražnji dio) sam ispod poklopca baterije utrpo papira pa se skine pre lagano, samo ga izvučeš iz torbice i skine se... Jadno
ja sam sad u istoj nedumici - kupit ću uskoro jedan od ta 2 mobitela i mislim da ću se odlučit za Nokiu baš zbog promjenjivih maski. Zašto? Zato što kad napada prašine po displayu, zgrebe se, z*ebe se itd...kupit ću novu masku i mobitel k'o nov. Jedino me još muči MC60 koji je privlačan za tu cijenu, ali mislim da ta njegova kamera i nije bogzna što tak da ću vjerojatno prvom prilikom uzet 3100. Naravno - novu...
She is my sin...
ja mislim da je 3100 dosta bolja... to govorim iz iskustva jer sam radio sa oba dva telefona, samsung ima mao bolji ekran i vishe memorije ail mu je glup soft DO NEBA! i dasadi ti vrlo brzo kada radis sa tim telefonom dok je nokia, nokia!
chevapi for men
Bookmarks