probaj ju spojit usb-om,meni n-gage prepoznaje kao vanjski disk pa ce valjd tak i tvoj,pa ih tak probaj zbrisat...
a si ih probo nac s FExplorerom(il tak nekim programom na mobu)?tak bi ih trebo pronac...i zbrisat,naravno
Imam jedan problem pa trebam savjet,imao sam u Galeriji u Immages oko 20 slika,koje su bile spremljene na kartici i jednostavno su nestale,video clipovi su svi na broju i sound tracks u galeriji i svi ostali programi koji su pohranjeni na karticu su tu i normalno rade osim slika i sve slike su nestale nekih 20-tak mb, i sad kad skeniram memoriju na kartici piše da je zauzeto 30 tak MB a u popisu nema opravdanja za to,jer za aplikacije je potrošeno 3mb,2 mb za video clipove a za immages piše 0MB,ali te slike moraju biti na kartici i tih ostalih 20 MB su te slike ali ne piše da ih ima, i sad bih morao formatirati karticu jer mi je zauzeto 20mb prostora sa slikama a ne mogu ih obrisati a ne mogu ih ni otvoriti,šta da radim jer formatiranjem kartice ću obrisati i druge programe i onda moram sve ispočetka,imam mali milijun svakakvih programčića,ne mogu vjerovati da su slike jednostavno nestale,jel ima neko drugo rješenje osim card readera??
probaj ju spojit usb-om,meni n-gage prepoznaje kao vanjski disk pa ce valjd tak i tvoj,pa ih tak probaj zbrisat...
a si ih probo nac s FExplorerom(il tak nekim programom na mobu)?tak bi ih trebo pronac...i zbrisat,naravno
FExplorer, System Explorer...probaj
Ako ne, probaj u PC suitu
Ako ne niti tak probaj stavit karticu u card reader i podesi da vidiš i skrivene fajlove
Ako ne niti tako onda format kartice
...najbolje i najlakše je sa card readerom...vjeruj mi, isplatit će ti se i za poslije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samo se n-gage pojavljuje kao eksterni disk,inace to ide preko pc suita....Izvorno postao symibman
slazem se s eminemom,nabavi card reader
a samnom se nitko ne slaže![]()
pretpostavljam da je nokia to vec probao,a ako je slusaj kako navodi da mu telefon pod images pokazuje 0 MB sa pc suitom i explorerima nece nista postic...Izvorno postao Symbian OS
vazno je da si dao prijedlog jel kad svi to naprave naci ce se i konacno rijecenje....ja mislim da je card reader u ovom slucaju neophodan da bi rijesio problem..ps. nokia nadam se da si izvadio karticu iz uredaja resetiro i vratio je![]()
card rader, mislim da su filovi skriveni ne znam ni ka kako,ocito nekom greskom proglaseni kao systemski pa se ne vide u uredaju ali postoje card reder ce to rjesiti bez beda..ako ga nemas javi se..ja cu ti to srediti.. ako si u Osijeku naravno.
Card readrer + PC Inspector smart recovery. Ja sam imao slične probleme sa digitalnim aparatima nestale sve slike, ali uz malo truda sve se vrati.. Inače imam u firmi komp koji je namjenjen za recovery podataka, čudo od tehnike čak sam pronašao podatke na hardu što sam obrisao prije 2 god.
...Izvorno postao aco
... ti je prava kombinacija, program je odličan i full lagan za korištenje... card readeri nisu sada toliko skupi tako da ga je lako nabavit, a puno je brži pri formatiranju kao i pri read/write... a pomaže kad ti je mob u klincu zbog nekog virusa
ili sl. ...
...a, kao što je "khideg" naveo, razlog je vjerojatno u skrivanju tih slika pa ih mob ne može naći...
kada nabaviš card readrer, recimo da ti je kartice drive k
probaj ukucati iduće u adress bar k:\000.chk
ili pretraži drive k tako da pronađe sve *chk datoteke ako ne probaj *.jpg
A možda ti odmah sve pokaže sve kako treba samo ti se mob. malo pobrkao
E da Program je naravno besplatan, ne trebaš nikakav crack ni serial
Evo kupio ja card reader,instalirao pc inspectora,pronašao nekih 7 slika od nekih 20 koje su se "izgubile" e sad,tih 7 što sam pronašao pc inspector mi ih je spremio na komp.,kako da ja sad obrišem na kartici te izgubljene slike bez formatiranja kartice s pomoću card readera,kako???
...pa ako su nevidljive, napravi da možeš vidjeti skrivene fileove... ako ih ni onda ne vidiš (a vjerojatno nećeš), onda ti ništa ne preostaje nego format...
Izvorno postao Eminem
formatirano...
Bookmarks