afaik dobijes sa svakom taj dodatak da je koristic ko std mmc
Koliko vidim da ako uzmem običnu mmc karticu na daljnjim modelima je neću moć koristit jer se standard sve više mjenja na RS-MMC kartice...koliko znam takve kartice idu na N6600 ali me zanima dali bi dobio onaj "produživač" s njom da bi normalno išla u 6600 i gdje je najjeftinja![]()
afaik dobijes sa svakom taj dodatak da je koristic ko std mmc
Promjenices ti jos 5 MMc dok budes imo mob s rs-mmc. Ali dobijes produzni.
da.smanjivanje dimenzija mobitela zahtijeva i češće korištenje rs-mmc-a umjesto standardnog!
zeemax
...misli o ovome što imaš sada...ne budi lud davati više novaca za rs-mmc kada će ionako za nekoliko mjeseci (dok ne uzmeš drugi mob) RS drastično pojeftiniti...Izvorno postao IggXy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u potpunosti se slažem s tvojom argumentiranom tvrdnjom.cijene rs-mmc-a su još uvijek astronomske u poređenju sa cijenama standardnih mmc-a!Izvorno postao Eminem
zeemax
Nije uopće tolika razlika
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
Između MMC 256mc i RS MMC 256mb 7kn!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
cjene RS su vro male s obzirom na obicne, sali DV RS su precjenjene.
To jesu ali će i njima kroz neko vrijeme pasti cijena. Evo, ja sam kupio 256mb za 206kn i super zadovoljan![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ja 512 za 450
skupo,u hg spotu je rs512 350 knIzvorno postao khideg
A opet cini se svi , nokia vec jest, prelaze na rs dv mmc pa kupi nju onda. 3230 i 6630 je zahtjevaju, tj. ne rade sa obicnom rs mmc.
ma da? pa dobro ja sam to prije 3-4 tj kupio kad je jos bilo 450 cjene stvarno padaju jako puno.
Bookmarks