Evo i kod nas se u prodaji pojavio dugo ocekivani s700i:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=116173#post116173
Evo i kod nas se u prodaji pojavio dugo ocekivani s700i:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=116173#post116173
puno previše dođe..
ali izgled mu je kao mali digitalac
i stvarno da je malo tanji odmah bi ga kupio
mislim vrlo bitno ,da je tanji.
Braco bolje da je deblji
Mob je A1
Danas sam trebao ići po njega u VIP na 12mj dodje 3101kn.
Ali se dvoumim izmedju pretplate i malo skupljeg crnjaka.
u hg spotu je preko 5000 kn baš sam ga jučer gledao
Se slazete za s700i???
Pros and Cons
+ outstanding display
+ high-quality camera, the best so far
+ original design and construction
- low capacity of the address book
- size and weight
- embedded keys
Izvorno postao cyberphere
može ak recimo imaš grablje a ne ruke
EDIT (cenz): nemoj mi ovdje radit smeće, za to ti služi četaonica i cafe.
Hvala.
Zadnji uredio whiteboy : 27-02-2005 u 02:25
Jako kompicirano, a i ne rotira se beskonačno, nego za 360 u jednu stranu, pa 360 u drugu stranu ukoliko se dobro sjećam...
matematika ti nije jaca stranaIzvorno postao gog
(edit: zapravo meni nije jaca strana jel sam tek sad skuzio sta je pisac htio da kaze)
180 stupnjeva u jednu i 180 u drugu. ne možeš puni krug napraviti
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb, zato sam i napisao "koliko se sjećam", btw. glupo mi je što tipkovnicu povlačiš sebi, a ne zaslon prema gore...
znam, zato sam te ja i podsjetio, nisam te niš kudio...Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ekipa, ja ga imam vec tjedan dana i mislim da cu ga prodati.Mobitel nije ispunio moja ocekivanja.Jako je velik, tezak, nepraktican pun nelogicnosti i preskup za ono sto nudi, a u svemu je prosjecan.Slike koje radi nisu nista bolje od slika na Nokiji 7610 i neka vas ne zavarava tih 1.3 MP jer Nokia i sa megapixelnom kamerom radi dobre slike uz puno vece mogucnosti i vecu prakticnost.Moji argumenti nisu bez osnove jer sam imala Nokiu 7610 prije i sada imam S700i.![]()
Bookmarks