Ako te ne smeta kapacitet od 128 mb i zelis radio uzmi usb mp3.
Ukoliko te ne smeta velicina (sto bi mene smetalo) uzmi mp3 discman...
Minidisc je u banani jer si stalno moras posebno nasnimavati...
Pozdrav!
Fakat mi je vec dosadilo ko tele gledat kroz prozor dok se svaki dan vozim po 3 sata u vlaku...
Htio bi si kupit nesto da mi svira.
Al imam trilemu.
Sto je najbolje uzet?
Discman koji svira mp3? (Vidio novi sonyev model, ljepi okrugli, sa daljinskim i punjivim baterijama, NE 700, prednosti, vec spomenute baterije i daljinski, te veliki kapacitet...cijena 790 kn)
Minidisc (Isto Sony MZR410, 640 kn, manji od discmana, ista kvaliteta zvuka, ali bez daljinskog, bez punjivih baterija i manji kapcitet)
Ili USB mp3 player (mislim da je napa, 128 mb, voice recording, FM radio, i osvijetljeni display, nema punjive baterije, malen, i kosta 720 kn)
Sto napravit?
Bilo kakve vashe misljenje?
Hvala vam unaprijed.
Ako te ne smeta kapacitet od 128 mb i zelis radio uzmi usb mp3.
Ukoliko te ne smeta velicina (sto bi mene smetalo) uzmi mp3 discman...
Minidisc je u banani jer si stalno moras posebno nasnimavati...
pa i na mp3 plejer stalno moraš nasnimavat pa zato ne kenjaj.prednost md-a je što su mediji mali i snimiš si mjuze na 2-3 md-a i staviš u džep.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ne razumijem zašto kupuješ bez punjivih baterija??! to se totalno neisplati. za iste pare imaš modele s punjivim baterijama.
ja bi se odlucio za napu
Znaci postoje i mp3 playeri sa punjivim baterijama. Guba.
Mislim da polako naginjem ka toj varijanti.
Iako bi najradje ovaj discman, no, zbilja je preveliki. Nemam ja garderobu sa tak velikim djepovima.![]()
Vidiš iz osobnog iskustva (ja putujem 3 i kusur sati vlakom) skužio sam sljedeće : USB je premali (najbolje bi bilo piknuti iPod-a ali cijena...), minidisc je zanimljiva opcija ali treba ti hrpa medija, discman po CD-u ima cca 10 sati glazbe i to je to...
Kao putnik manje više bi trebao tegliti ruksak (ono kišobran nekakva tiskovina i ine stvari) pa ti sve to stane u isti...
Mada osobno najviše koristim radio (101 zakon)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
frend je baš nedavno kupio iz metroa JVC discman s punjivim baterijama i čita mp3 i zakon je.
Najbolji su ti mp3 playeri sa Flash memorijom. Ovi sa izmjenjivim medijima su po meni loši. Imao sam jedan mp3 player na CD-e i jednaput sam ga koristio i onda je godinu dana stajao u kutiji jel je pre velik i to mi se nije dalo nositi. Onda sam si mislio kupiti MD ali su bili pre skupi. I onda sam se odlučio na mp3 player doduše sa hard diskom ali uglanom to je bolja varijanta
mislim da je jača stvar ak mp3 plejer nema punjivu bateriju.kad ti se isprazni,di ćeš ju napunit ak nisi u blizini nekog kompa?ovak ak ti je plejer na baterije,kad se isprazni skokneš na kiosk i problem riješen.meni moj plejer s 1 AAA baterijom izdura 10-11 sati.a jednu uvijek možeš kao rezervu nosit u džepu.![]()
I po meni je bolje sa izmjenjivim baterijama. Jel i baterije imaju vijek trajanja. Ovako ili kupiš punjive baterije ili kad riknu kupiš novePoslao: gIK
mislim da je jača stvar ak mp3 plejer nema punjivu bateriju.kad ti se isprazni,di ćeš ju napunit ak nisi u blizini nekog kompa?ovak ak ti je plejer na baterije,kad se isprazni skokneš na kiosk i problem riješen.meni moj plejer s 1 AAA baterijom izdura 10-11 sati.a jednu uvijek možeš kao rezervu nosit u džepu.![]()
i još nešto.te punjive baterije imaju rok trajanja,a kako bi se one relativno često punile,brzo bi otišle u qurac.nisam siguran,ali mislim da se one ne mogu mjenjati.
@gik jedostavnije je snimiti nesto na usb nego na md
ali imas manji kapacitet! ovo samo promijenis md i gotovo
bolje punjive baterije nego da svaka 2 dana kupujem nove i dajem 10 kn. to je neisplativo. a kad rikne punjiva baterija,(za godinu, dvije) lako kupiš novi mp3 player ili šta već dođe jer će tehnologija napredovatPoslao: gIK
i još nešto.te punjive baterije imaju rok trajanja,a kako bi se one relativno često punile,brzo bi otišle u qurac.nisam siguran,ali mislim da se one ne mogu mjenjati.
Pa onda kupiš punjač i punjive baterije i kad se isprazne napuniš ih. A i ak ti negdje u zabiti gdje nemaš punjač ili struje riknu baterije jednostvano kupiš drugePoslao: dj_velja
bolje punjive baterije nego da svaka 2 dana kupujem nove i dajem 10 kn. to je neisplativo. a kad rikne punjiva baterija,(za godinu, dvije) lako kupiš novi mp3 player ili šta već dođe jer će tehnologija napredovat
ju napunit ak nisi u blizini nekog kompa?ovak ak ti je plejer na baterije,kad se isprazni skokneš na kiosk i problem riješen.meni moj plejer s 1 AAA baterijom izdura 10-11 sati.a jednu uvijek možeš kao rezervu nosit u džepu.[/B][/QUOTE]
čuj velja,ja neznam kakve bi ti to baterije kupovao za 10 kuna? treba ti samo jedna koja te dođe 3 kune.tolko valjda možeš odvojit svaka 2-3 dana.
pošto nisam bio siguran,provjerio sam da li se te punjive baterije mogu mjenjati.ne mogu se mjenjati!ugrađene su i nema šanse da kupiš kasnije drugu pa ju ubaciš.osim toga,pune se preko usb-a i otpada spika da kupiš punjač i onda...bla bla bla.nadam se da su vam sad neke stvari jasnije?ja sam baš zbog toga kupio xiro-a a ne napu kod koje najjači modeli koriste baš tu punjivu bateriju.
USB mp3 player. Ostala dvojica su osjetljiva na trešnju, a ako vlak sklizne sa tračnica i padne u provaliju, za to vrijeme ćeš moći slušati na USB mp3-u dok na ostalim dvjema nećeš moći![]()
![]()
A sada ozbiljno: USB je super ako nije premalo memorije, a u suprotnom Discman
a discman koji svira mp3-ce na 8cm cd-u?
Poslao: gIK
čuj velja,ja neznam kakve bi ti to baterije kupovao za 10 kuna? treba ti samo jedna koja te dođe 3 kune.tolko valjda možeš odvojit svaka 2-3 dana.
pošto nisam bio siguran,provjerio sam da li se te punjive baterije mogu mjenjati.ne mogu se mjenjati!ugrađene su i nema šanse da kupiš kasnije drugu pa ju ubaciš.osim toga,pune se preko usb-a i otpada spika da kupiš punjač i onda...bla bla bla.nadam se da su vam sad neke stvari jasnije?ja sam baš zbog toga kupio xiro-a a ne napu kod koje najjači modeli koriste baš tu punjivu bateriju.
znam da se ne mogu mjenjati, al se mogu punuti i preko punjača. imam trenutno frendov mp3 player s ugrađenom baterijom i imaš 2 kabla. s jednim možeš prebacivat pjesme s kompa na mp3 i usput ti se puni, a ak hoćeš imaš i drugi kabel koji ukopčaš u struju i puniš
Hvala vam svima na savjetima, al cu morat malo odgodit kupnju bilo cega...
Riknula mi kosilicai moram kupit novu, pa nemam para za bilo kakvu vrstu walkmana.
![]()
Al, mislim da cu mozda uzet na kraju P900, il SX1
...oni bolje izgledaju do kosilice (a i stanu u džep) kupi njih....![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja ti djabe pokosim travnjak a ti meni p900 na jedan dan da se malo kurcim![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks