Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    K700i, CX65, S45i
    Operater
    T-mobile ,Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    7.133
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.133, Nivo: 20
    Bodovi: 7.133, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Dogodovstina u T mobilu

Evo sta je bilo...Prolazim ja pored T-coma na cvjetnom i reko aj idem unutra da mi namjeste gprs i mms postavke za svoju V525@V600.
    Prvo, trebalo mi je valjda pol sata da objasnim zeni(kravi) na tehnickom odjelu da moja V525 zapravo i nije 525 jerbo ima softver V600. Zatim pocela zvat nekog iz glavne tehnicke podrške jer ona kao i nije bas "strucnjak" za motorole (ko da to nisam i sam shvatio),vidim ja odnio vrag salu i hocu joj uzet mobitel objasnjavajuci da mi mms i gprs nisu tolko bitni,no ona kao sad cu ja sa kolegom odma sad sredit prek telefona. jebenih sat vremena sam cekao dok je ona nekaj prckala po uputama kolege s telefona da bi na kraju ispalo da se gprs postavke ne mogu namjestiti A MOBITEL CJELO VRIJEME JAVLJA DA MU JE SPREMNIK PORUKA PUN MAKAR MAKAR IMA 2 PORUKE U SEBI!!
    na kraju sam morao resetirati sve postavke i sad sve hvala bogu radi normalno (bar se nadam)

Evo ovo sam napisao samo da lisim nekog ove (pre)glupe situacije.

Zivio nam T-mobile!
    Sinko problema nema dok se on ne stvori....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    mpx200 SE w850i
    Operater
    šit-net
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ništa novo u T-mobileu!ja sam došo i pitam lika nešt za praćenje moba i kak se može skontat dali se koristi ukradena kartica i lik ladno počne pričat i nakon 2 minute ga nešto presječe u glavi i kaže da je sve to što sam ga ja pito nemoguće i da oni nemaju ovlasti za to!KRETENI!a da nepričam koliko sam srao preko moba snjima za postavke gprs/mms za mpx200!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove