ma sada ce pasti cijene, bez brige
nekuzim....u vipu SE T610 je 2899 a u oglasniku je preko 4.... i sad ko bi lud to kupio i kakva je razlika....ili uopce nema razlike a ovi se sjebali u oglasniku ili sta???
ma sada ce pasti cijene, bez brige
ZA par dana cijene padaju ali nece biti puno manje nego u trgovini
Forumaš godine :)
Pa, koliko ja vidim, u oglasniku je ravno 3000 kn, ili 4000eura u prosjeku... pasti ce mu cijena, ali ne znacajno i ne brzo, jer je vec sada jeftin... po meni barem!
U vipu je odlicna ponuda, i k tome jos mislim da nije lokiran na vip... isplati se u ducanu ga kupiti!
ma u kojem to j***** oglasniku košta 4s? ajd nađi pa pokaži
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
lapsus calami..., no mislim da svatko vidi da je trebalo pisati 400eura... u plavom oglasniku su ti po 399eura...
pa ne kuzim kako moze biti 400€...mora ubrzooo pasti
Pa po meni je to malo, s obzirom da se nedavno pojavio u oglasniku... svi ti mobovi obicno imaju startnu cijenu na burzi 600eura... pa im pada cijena polagano... ja mislim da mi nece padati cijena... bar ne jos neko vrijeme...
ali mora! Znam da nece ali mora. Bas sam sada zvao nekog lika i on kaze da daje za 100 kn manje nego u trgovini i ja sam ga naravno odbio
Pošto mi ova tema nije za oglasnik evo je ovdje...
dmi
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pa pametno si mu i rekao... jer za tih sto kuna ti se stvarno isplati imati garanciju... a posto kupujes mob koji je tek izasao, moras znati da mu je software sigurno u banani, te ces ga ovako moci besplatno nadogradjivati, a bez garancije ces platiti to svaki puta oko 150knua...![]()
Ma imam ja i kod njega garanciju u nekoj njegovoj firmi...
Ali ipak ne zelim se zajebavati s tim firmicama. Ako uzimam uzet cu u EMSHOPU ili VipNET-u i to je to
Bookmarks