ej ljudi,kupih ovu grafičku, zanima jel ju tko ima i kakva je to grafička u usporedbi sa drugim grafičkama
ej ljudi,kupih ovu grafičku, zanima jel ju tko ima i kakva je to grafička u usporedbi sa drugim grafičkama
genius at work)
ja imam 9200 128mb samo nije gigabytova. to je sada entry level, i prekrizi ove najnovije igre.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...imam ja,samo sa 256 mb...ok je,zasad radi,al ovog ju ljeta,nadam se,mijenjam za 9600 il 9800...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam gecube 9600 pro 256 dosta je dobra aly treba nabaviti x800 ili 850 jooj da mi je ta mašina
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja imam 9800pro radi super,besprijekorno kako se kaze...naravno sa 128mb rama
ovo nije tema 'koju graficku karticu imate' vec se radi samo o 9200 seriji stoga mi nije jasno zasto ste sad poceli oftopicarit![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa dobro ajde ja sam je prije imao grafička je koma![]()
ma dobra je ona u uspordbi sa 9000, si je možda overclokal?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks