Koje slušate...sd mene zanima ima li neka radio stanica koja pušta pop stvari iz 80ih...posebice ono kaj je odsvirano na analognim sintisajzerima
Nisam siguran al mislim da se zove radio nostalgija (neznam koja je frekvencija) i pušta stvari i kasnije od 80-tih a i 80-te!!
tvoje rjesenje se zove internet radio dakle live streaming radio postaja najbolje u winampu da odes u media library pa na internet radio dat ce ti veeeliki popis ja imam poredano po kolicini slusaoca
neke od radio postaja sa tematikom 80ih su -Club 977 the 80s channel, Sky FM best of the 80s, pro fm 24/7 80s, bide et musique 70'-80', flasback alternatives classic 80's itd
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovo dobih u reputaciju na ovu temu:"nemoj psovat i vrijeđat kad ti se neko suprostavi"
Ajde mi reci(tko god da jesi) gdje sam se suprostavio(ako nije u ovoj temi zašto mi nisi napisao to u onoj u kojoj jesam)?????Gdje sam psovao?MOžda ovo:jeb*te???Pa jel vidiš da je cenzuirao...stvarno me nekad forum zadivljuje...svi tekstovi moraju biti na razini knjige
Bookmarks