![]()
znam da su ga svi vec nabavili, ali za sve one koji jos nisu da ih podsjetim![]()
sadrzaj je na mobil.hr/magazin
nadam se da ce savjeti o kradji mobacha pomoci svima da im se to vise ne dogodi![]()
![]()
znam da su ga svi vec nabavili, ali za sve one koji jos nisu da ih podsjetim![]()
sadrzaj je na mobil.hr/magazin
nadam se da ce savjeti o kradji mobacha pomoci svima da im se to vise ne dogodi![]()
Opet sve pohvale za odličan broj, ali i nekoliko grešaka.
1. 25. str. Naslov: "Samo 12,9mm", a pod plus "Debljina samo 17,5mm"
2. 23. str. "a onima koji ne znaju o čemu je riječ, preporučujemo da bace pogled u u mali riječnik pojmova koji se nalazi na kraju svakog Mobila" U ovom broju slućajno nema tog riječnika
I još, ako već ne stavljate potpune info boxeve, onda barem stavite recenzirane mobitele na kraju u tablicu, a ne da se pojave tek u sljedećem broju jer za prvi primjer sada neznamo koja je istinita tvrdnja.
Ali uz sve to![]()
![]()
12.9 jeIzvorno postao Dark
![]()
A naslovnice su sve bolje i bolje...
I ja sam ga vec nabavio,ali prvo citam ostale casopise,a MOBIL ostavljam za kraj - kao poslasticu!!!
...i još jedna VELIKA zamjerka ide cjeniku...pa pola mobova nema cijenu...iako su već stariji,ipak ih se još može kupiti...zato mislim da bi se trebale vidjeti i te cijene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pitanje je gdje ih se može kupiti, AFAIK mi kontaktiramo samo službene distributere, gdje bi došli da moramo tražiti gdje ima koji mob za kupiti u gradu i po kojoj cijeni...
A ima i forumasa tu na slikama...![]()
whatever
Znam samo da je Tomo u sivoj majici to sam po imenu skuzila...a ostali... nemam blage![]()
whatever
ajmo dosta sa slikama na internetu![]()
Zasto,bas je zanimljivo![]()
whatever
..."flejmka",ovaj GOG...khm,khm...to ti je onaj...khm,khm...G. Jurić na donjoj slici...ali,zapamti,ja ti to nisam rekao...
Aha!Jedan manje...Nepoznat je identitet jos dvojice sa gornje slike
![]()
whatever
na gornjoj slici su Tomo, Chelawy i WB.
Kao što Eminem reće, to nisam ja rekao...![]()
Ostala dvojica su chelavi i whiteboy, dva Ivana.
Tatjanu Jurić nitko nije primjetio? :sad:
Koja LOLčina, trebalo mi 5 minuta da dođem do zraka nakon kaj sam ovo pročitaoIzvorno postao IggXy
![]()
O bože, po pravilima foruma nema vrijeđanja!
LOOOL
Mičem tu sliku... btw, sad sam obrijan...
Ništa morat će se ponovno aktivirat thread s slikama forumaša, da osvjetlam obraz, a ima i novih forumaša tu koji bi se mogli pokazati...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Why not?Izvorno postao whiteboy
![]()
whatever
...misliš...![]()
Apropos, malo sam gledao dotični thread. I nema više slika (tek pokoja). A nije ni da ih je prije bilo puno. Možda otvorit novi thread, al da se stavi više fotki, ha? Tipa, tko ne stavi fotku ne smije postat u thread (komentirat, itd)...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks