I ja bi savjet, svakako. Nemam nikog special, pa moram nekoliko darova dati
![]()
Evo bliži nam se valentinovo, još jedan od marketniških trikova za potrošit lovu, pa dajte svoje prijedloge što bi vi poklonili dragoj/dragom... (al ozbiljne prijedloge molim, ne tipa 'vreću krumpira'..).
Uglavnom svake me godine ovaj dan iznova muči, pa pomozite...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja bi savjet, svakako. Nemam nikog special, pa moram nekoliko darova dati
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
1. cvijece
2. čokoladu (Lindt po mogucnosti)
3. donji ves
4. neki erotski dodatak iz sexy shopa
5. CEDE
6. mobitel
7. mp3 player
8. odfuras je na romanticnu veceru ili jos bolje nekaj joj skuhas ti doma, pa zajedno isprobate ono pod tockom 3 i 4.
dodajem jos
9. parfem
i jos
10. gajba pive
Zadnji uredio Zelda : 08-02-2005 u 15:51
Zelda, skidam kapu!
![]()
vibrator i napiši na njega "whiteboy"![]()
je, je, moze moze piva!!!![]()
hm, hm, a kaj ak masta o blackboyu, i naravno po mogucnosti da je dvokrakivibrator i napiši na njega "whiteboy"![]()
![]()
ah skuzih sad whiteboy
hehehe...ja cu jednom dooobrom frendupoklonit bijeli paciotti remen i neku majicu iz diesela ,frendici neke đinđe...znaci nausnice itd i medeka nekog.. posto nemam decka (ozbiljnog) nemoram previse razmisljat o tome kaj kupiti..
a ostali...hm...isto tak nes slicno..
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Niten reko sam ozbiljni prijedlozi, uostalom još uvijek funkcioniram i sam...
Zelda, hvala na prijedlozima, ali tjekom godina su već skoro svi iskorišteni... treba mi nekaj originalno...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
onda ju docekaj doma gol zapakiraj sebe s crvenom vrpcom, ruzu u usta i aktion.....
Odi s njom u shopping s obzirom da ti plaćašmalo se šalim, brijem da bi najbolje bilo parfem neki...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
LOOOLIzvorno postao Zelda
ma to bi rastumačila kao da sebi želim nešto pokloniti....
![]()
hm, eeeeeee znam, pokloni joj poklon bon za kozmeticki tretman, masazu ili nesto slicno, samo nemoj slucajno anticelulitni tretman![]()
![]()
pa da mi veli nešto tipa 'kaj ti misliš da meni trebaju ti kozmetički tretmani' i tak se samo zakopam...A ovo za masažu mi je pričala da su joj dobile frendice tu i tamo od dečkiju i to mi je pričala kao da se radi o groznom poklonu...
Ma razmislit ću malo, imao sam ja super ideja ali sad svake godine iznova moram nadmašiti sam sebe...![]()
jojjjjjjj, pa imas toliko razno raznih vrsta masaza hot stone masazu, tajlandsku masazu.
pa kaj se onda mi mucimo i pronalazimo ideje, kad vec sam imas puno ideja![]()
evo korisne teme svaka cast,samo da ima malo vise ozbiljnijih prijedloga....a valjda ce se skupit do ponedjeljka:-)
kupi joj neko ludo donje rublje,obavezno tange ne pre slut-i ,onako umjeteno....nazalost ja sam to ispuco vec pa bi mi dobro doso neki prijedlog...parfem necu,jel obavezno kupim krivi,a cd-a sam vec isto kupovo a i to je vec standard
@whiteboy --> imas u radicevoj benetton sa snizenjem od donjeg vesa do papuca s pesekima...![]()
@whiteboy -moj prijedlog je bio ozbiljan,moliću lijepo!
ja sam poklonio dva vibratora frendicama za rođendan! bilo im je negodno u početku,zacrvenile se!
kasnije su mi postale još bolje prijateljice,ono kao "bolji smo si,najednom"![]()
ma više nemam, u tom i jest fora, spisko sam ih već...Izvorno postao Zelda
Al smislit ću već nešto, pa javim...![]()
Božić.Izvorno postao vrag
Been there, done that, ali hvala na prijedlogu... U stvari one fufaste šlape su mi zaklon bile, ali kako sam kupio nekaj drugo u tom dućanu, šlape sam ostavio, vidiš to je super ideja...
![]()
E pa onda nagradi reputacijom...Izvorno postao sodom
E vidiš i ja sam se već nakupovao tangi, grudnjaka i inih finih, svilenih i čipkastih stvračica tak da i ja sad moram nekaj drugo...Izvorno postao sodom
I to kaj veliš za CD - to mi nije poklon za valentinovo...
evo reputirao sam te....
ma da,cd mi je inace izlaz u zadnji cas.
A neki vikend u dvoje? Negdje na moru (kod nas, ne mora biti daleko). U subotu ujutro pa do nedjelje navečer, ne treba puno.
Hotelčić neki, ne preskup a pristojan...restač...plodovi mora...prstaci, kamenice, dagnje, pizdice, škampi (buzara bijela, crvena, na roštilju, na pariški)...sve zaliti finim vinčekom (bijelim, naravno)...pa sorbetto na kraju...kavica....dupli coretto ili neki amaro (Montenegro, Petrus, Jegermeister, Underberg, Disaronno)... ako je iole toplije i bez vjetra šetnjica (može i kratka) za probavu...pa u hotelček, u topli mekani krevetac...
Pa onda kak vam se već sviđa (skrivača ispod pokrivača, ili tekma na TVu, knjiga, whatever)...
Iskreno, veselio sam se tome neko vrijeme, al' mi je nekako (u zadnje vrijeme) usfalio glavni sastojak cijelog tog gulaša![]()
To je isto super ideja... ima i jako blizu u sloveniji blizu brežica jedno mjesto koje se zove jelenji vrh, čini mi se, gdje je ko u bajci, super klopa, ima i soba za spavanje, a vani moš vidjeti kako se šeću jeleni, srne i ine zvjeri...
Samo kaj nemamo sad vremena za tak nekaj na žalost...
e wb, pa ovi ljudi su se stvarno potrudili dati ti ideje (a tebi nish ne paše)... držim ti fige da ove godine nadmašiš sam sebe
![]()
like fire....be alive
Bookmarks