Meni 3650,jer nakon što sam vidio što se mome prijatelju dogodilo sa cx65 rekoh bjež dalje od siemensa!
Što mislite o tom mobu? dal je dobar?
dal mi se isplati ga uzet za cv65(garancija još 11mj.) i 500 kn nadoplate i još dobim bluetooth adapter uz mobitel (grancija još 11mj.)
i koji vam je mobi bolji: simens cx65 ili nokia 3650?
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 06-02-2005 u 21:08
Meni 3650,jer nakon što sam vidio što se mome prijatelju dogodilo sa cx65 rekoh bjež dalje od siemensa!
Tapir rules!
3650 .....out of quastion
A što mu se dogodilo?Izvorno postao >>RENEGADE<<
Pa taj mob dok je bio nov software mu je bio jako spor što je tipično za siemense,zatim su mu se kontakti oko baterije shebali tako da mu se u džepu gasio.
Ništa mu nije preostalo nego da ga pošalje na servis-nakon 3 tjedna je došao sa servisa sa novim firmwareom,kvaka je bila u tome što se sada kamera uopće nije mogla koristiti sve je bilo totalno mutno,sada je oped na servisu več negdje mjesec dana.
Tapir rules!
Definitivno nokia imao sam simensa pozalio sam sto sam ga kupio
Ako ne patis da imas najbolji telefon koji je na trzistu. Onda je 3650 najbolji izbor s obzirom na odnos cena < kvalitet/karakteristike.![]()
www.mobilnisvet.com
s tim se slazem ali ipak se tu gura sad i 6600
Da ali glavna stvar je CENA. Gde se 3650 svrstava u kalsu sa cenama obicnih telefona, dok 6600 ipak skuplji i od njega se i ocekuje vise.
www.mobilnisvet.com
pa prvenstveno sam i na cijenu mislio...polovna 6600 se moze nac od 1200 kn a 3650 se prodaje po 900 -1000kn .....želim reci da je zanemariva razlika u usporedbi s onime sto dobivas
uzmi n3650. Činjenica da ga JA imam je dovloljan razlog da ga kupiš
Frend ima cx65 i nije baš sretan s njim. Ja sam imao N3650 i bio sam sretan.Simple as that.
Ako ti ne smeta oblik tipkovnice i veličina, nema razloga da ga ne uzmeš (osim ako nabaviš 3660, 6600 ili neki još bolji)
mob je dobar, ali tipkovnica...bjezi dalje od nje, inace se isplati.
pa uzmi si za koju kunu vise 3660....bolji raspored tipaka i 65k boja u odnosu na 4k boja koje ima 3650(nije neka razlika,tesko se skuzi)
Zadnji uredio disco : 08-02-2005 u 10:00
...Izvorno postao disco
...ali pazi da se ne zahebeš pa da ga više ne možeš upalit(nikako ne pokušavaj mijenjati fontove)...mob je inače prva liga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kak mislis fontove?
...pa fontove,slova na mobu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa nisam znao da se font uoce i moze mjenjati.
Bookmarks