This program will not run on TI-OMAP powered SmartPhones like Motorola MPx200, SPV or QTEK.
Treba čitati priložene word dokumente.
halo ljudi,evo ponovo jednog ludog pitanja!prije tjedan dana sam malo googlao i naišao na speed up mpx!ja normalno skinem program i pošaljem odma legi da ima i on!ali tu nastaje problem!kad smo i ja i on probali instalirat taj program koji bi trebao dići brzinu motorole na 300MHz ispiše nam se da nepodržava taj procesor!pa vas lijepo pitam dali je netko načuo ili čak našao na netu gdje bi mogli ubrzati svoje motorole?!?ako nekom treba to što ja imam neka mi pošalje PM!![]()
This program will not run on TI-OMAP powered SmartPhones like Motorola MPx200, SPV or QTEK.
Treba čitati priložene word dokumente.
Ma razgovarali smo ja i on, zna on to. Pročito je ali on misli da ako ima neki drugi program koji radi na našim mobitelima (mpx200).
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
probali smo obadvojica i prije toga čitali,znam da neradi,samo pitam ako netko zna di se može to nać za mpx ako uopće postoji!baš mo bed što neradi to!
Bookmarks