If you already are using the previous ultimate mod, just install (no need to remove first). If not please do this to install:
Remove any previous Sygic mod or Store version, then proceed to install.
Once install is completed, run the app and download your maps/voices & set the app up properly - you will be allowed to use the Sygic store at this point and traffic will not be unlocked (unless you're using a new device or have not used Sygic before).
Once you are all setup - close Sygic, and then force close it - either reboot your device or close from your apps settings, or from your taskbar.
Once you start Sygic - traffic will (should be), unlocked.
For a description of the app - read a few posts above :-)
***Fixed*** people that had issues unable to connect and download stuff - this should be fixed now as I rewrote some code to deal with that.
Download Link: Sygic.aura_18.4.4-ult-pub.apk
https://mega.nz/#!RopB0KpQ!4o2-ZTPSa...wRV2tHCKSHplRw
Zadnji uredio daceetf : 16-12-2019 u 15:06
išao sam probati ovu verziju sygic navigacije i prvi dojam je da je dosta dobra ali nema hrvatski glas. zna li tko kako se može dodati hrvatski glas?
Skineš ga sa aplikaciji ima sve.
Nisam razumio tvoj odgovor. "Skineš ga sa aplikaciji ima sve." U ovoj verziji nema HR glasovno navođenje. ima Njemački, , Engleski Ruski, i još par nekih ali nema Hrvatski. Ako ima neka druga aplikacija sa kojom mogu preuzeti glasovna navođenja a da ima i HR, DAJ LINK za preuzeti i ostale upute kako i gdje se dodaju glasovi
Dao si malo truda i pokušao sa prethodne verzije SYGIC navigacije u kojoj je bio HR glas preuzeti i dodati u ovu verziju i moram priznati USPIO.
Znači, preuzeo u RES/VOICE folder "voice" i prebacio u com.sygic.aura/files/res voice (komplet "voice" u kojem su bili i HR i SRB i ostali) u ovu novu verziju navigacije koja je po meni slična prethodnoj ali ipak malo bolja. (možda je to samo prividno da je bolja)
Važno je da sad imam navigaciju sa razumljivim jezikom.
Može li mi netko objasniti, gdje da nađem ton za ubacene kamere, vidi ih na karti ali nema tona...kontam da se ton stavi u res/sounds...ali ja nemam nijedan ton.Gdje to naći? Hvala.
Što se tiče tona ima ali ne javlja za kamere ne znam zašto ali ne javlja vidi ih ali nema zvka dok sygic truck to uredno javlja pa ću njega zato koristiti.
Bookmarks