pozz,
imam ovu igo instaliranu na Huawei tabletu,sve radi super ali
kada je u kamionskom modu nema opcije da se upišu parametri
od kamiona...kaj fali...tnx
pozz,
imam ovu igo instaliranu na Huawei tabletu,sve radi super ali
kada je u kamionskom modu nema opcije da se upišu parametri
od kamiona...kaj fali...tnx
Zadnji uredio walter66 : 11-05-2019 u 22:57
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Dali radi "Truck" bez ovih datoteka koje nemaš ne znam , ali imaju svoju svrhu , čemu služe možeš pogledati u drugim temama na Forumu , Osim toga nitko ne može znati "kaj fali" , jer pristup uređaju imaš samo Ti , a na nama je da nagađamo što si instalirao i kako , trebao si malo detaljnije opisati ...
- Problem može biti i u licencama (folder "License" ) , nije dobro ništa brisati nego samo dodavati nove .
- Ima mnogo toga u tom folderu koji služe i za licenciranje samog softvera odnosno programa iGO .
- Provjeri dali imaš "truck" licencu za karte (mape) koje si instalirao !?
U slučaju da nikako ne radi opcija za kamione , pronađi i instaliraj neku drugu verziju iGO aplikacije i kompletiraj sve što je netko priložio uz mape za svaku državu . Neke opcije ne trebaju , ali od "viška glava ne boli" .
Čemu služi svaki od ovih 6 redaka u mapama pojedinih država !?
… iGO/content/map:
* .fbl - Osnovne ili glavne Mape
* .fda - Upozorenja za vozača - prikaz aktivnih upozorenja(znakova) .
* .fpa - Adresiranje - adrese ulica , brojevi kuća .
* .fjw - Uvećan prikaz, tunela, isključenja sa autoputa (izlazni putokazi s prestrojavanjem) .
* .fsp - profil brzine zadanog puta za pametna rutiranja .
* .ftr - Informacije za kamione - Da se izbjegnu putevi gdje je velikim kamionima zabranjeno i slično .
* .hnr - Baza pripremljenih ruta (4 tipa: Brzi, kratki, lagani i ekonomični ) . Pomaže u izračunavanju trajanja rute.
Tko zna šta tebi fali u toj navigaciji,stavi si jednostavno Sygic Truck i skineš mape Here za taj sygic i prilikom podešavanja u njemu ima sve za kamion narediš i uživaš a mape su odlične rade ih isti proizvođači Here.
Evo ga sygic bez mapa:https://1fichier.com/?p7om1tzq0xuvq68p2bxv
Za mape skinuti Downoader:https://www63.zippyshare.com/v/6qfefD0e/file.html
Nemaju sve verzije Nextgena mogućnost podešavanja parametara kamiona...najbole mu je da prova instalirat koju drugu verziju ka šta mu je i Walter66 predložija...
sve jasno,hvala na odgovorima,ova verzija očito nema opcije za unos
kamionskih podataka,budem probao sa drugom verzijom..
Evo sad sam radi tebe probao i kamionski mod i ostalo ima igo Nextgen pal sa skinom pongo to sve radi bez greške i možeš napraviti sve postavke kamiona
Kao što sam reka...nemaju svi...ja baš prćkan po različitim verzijama sa i bez skinova da vidim šta će mi se više svidit...ima san jednu verziju sa podešavanjima za kamion i jednu bezmogućnosti podešavanja za kamion...
Najbolje radi iGO Primo za Android , ja imam ugrađeni uređaj iz 2014 (Android 4.4.1 ) u autu i na njega sam instalirao iGO Primo_thin iz 2013 godine , ima i Truck Mod , a stavljam sve datoteke osim FTR (ne treba mi) kad izađu nove mape .
Ovi prerađeni NextGen u raznim verzijama nisu baš dobri , treba na njima kombinirati s skinovima , u kojima ima ili nema svih opcija , a ima i puno nepotrebnih stvari , umjesto na kvalitetu navigacije napravili su samo lijepši izgled (design) .
Evo ima i ovaj igo israel Nextgen ali samo spori link nema brzih presahnuli
http://uploaded.net/file/ezx4zcvf/Is....27.681611.rar
Evo ga i Igo pal
https://1fichier.com/?wl7vq9tx2f50xas8jtny
[device]
type="android"
;devtype_fallback_to_model=1
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=ENGINE
screen_xy="auto"
combine_dirty=0
highres=1 ;highres = 1
double_screen=1
show_cursor=0
[android]
fullscreen=1
;tablet=0
;has_physical_home_button=1
Ništa opd prima igo nextgen mora ići gore skini ovaj pal i radi sto posto
stavio sada mi javlja global_cfg not found,a promijenio u sys_u skretnicu
Primo je povjest...Nextgen je sadašnjost a za budućnost ćemo vidit...
sory,nije bilo zip filea
Bookmarks