Čuo sam da se može kad nekog zovem s mobitela na mobitel da mogu trošak prebacit na njega. Ako netko zna, kako?!?!?!
![]()
Čuo sam da se može kad nekog zovem s mobitela na mobitel da mogu trošak prebacit na njega. Ako netko zna, kako?!?!?!
![]()
možda u nekoj drugoj državi, ako zatražiš od operatera. Vidio si na filmovima vjerovatno
dobar grah daleko se čuje
Vrlo jednostavno. Prekineš poziv usred zanimljive rečenice i čekaš da druga strana tebe nazove.Izvorno postao Virus
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja to rjesim na nacin da nazovem drugu stranu , cekam da joj jednom zazvoni i prekinem.
uvjek pali
#takvozvano cimanje#
patentirat to mozda i zaradis jos koju kintu na tome..Izvorno postao Gruntovčan
![]()
da to je dobra fora...
tako i ja!samo odzvonim i odma me zovuali i ja zovem kad mi odzvone(u večini slučajeva)ali to je dobra fora!porez na budale
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ne, to su prijatelji židoviJa isto nazovem kada me netko scima, svakom se desi da ostane bez love na mob-u, no ne volim kada to netko stalno radi. To što sam na pretplati ne znači da moram zvati ljude kada oni mene nešto trebaju...
gog aj daj broj moba pa ču te cimat na me nazoveš!:bunny:Izvorno postao gog
tak i ja kad sam bio na pretplati ali i sad kad imam para na mobu!niko nebi zvao samo odzvone!pa sam uveo pravilo!ŽIDOVE ako me trebaš zovi me a ne da ja tebe zovem a ti mene trebaš![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ili, "daj sam' da si zvrcnem frendicu. Nemam više ništ' na računu. Ček', samo da si pljuge kupim". WTF!? Oke, oke, o'š'o sam off.![]()
Kakve sve teme mi necemo ovdje imat.
Pa naravno da je nemoguce!
stvarno glupa tema..a pazi situaciju,ovaj jedan na sljemenu se izgubio,mislim izgubio ostale..nije imo para na mobu i nazvo sluzbu za korisnike,objasnio im situaciju i zamolio da nazovu xx osobu, i tako sluzba nazvala frenda..(lik se vozi i pogleda poziv od sluzbe za korisnike he)i rekli mu da hitno nazove xy na mobitel jer nema para..he.. ovo je primitivna drzava pa se stvari rjesavaju na primitivan nacin..no jedan nacin da se uspostavi poziv ako se nema ni za cimanje..al tesko da ce upalit svaki put he
hehehe bolesnoja sam mislil da nebi nazvali..ali ocito u hrvatskoj je sve moguce...
bas je plemenito ovo da su operateri zvali osobu drugu da pomognu izgubljenome![]()
☼☼☼SPORT SPORT SPORT☼☼☼
Bookmarks