o tom se modelu vec toliko pisalo na forumu, da stvarno nema potrebe za novom temom. Samo malo procitaj stare teme...
Ljudi veliki pozdrav.
Razmišljam o kupnji Siemensa CX65.Poznate su mi sve tehničke karakteristike toga moba sa neta,ali me ipak interesiraju vaša iskustva o istome.Trenutno posjedujem M55,pa me interesira isplatili se uopće prelazak na CX65??
Hvala unaprijed :bunny:
Snoopy
o tom se modelu vec toliko pisalo na forumu, da stvarno nema potrebe za novom temom. Samo malo procitaj stare teme...
maraschino - PTICICA
Jel zna netko gdje se mogu skinuti teme za CX65 i kako ih kablom prebaciti na mobitel. Registriran sam na stranici www.zedge.no i skinem temu na komp, al ne znam kak da je instaliram na mob. Imam kabel USB DCA-510 i MPM i prebacivanje slika funkcionira dobro...
Bom Chicka WahWah
www.s65.info
www.club-siemens.net
Samo skinuto staviš u mapu Themes, odeš u postavke i postaviš ju kao trenutnu temu.
Vidim da mi nitko ne odgovara u vezi programa koji su instalirani u cx65, pa moram malo biti dosadan. Da li bi netko bio ljubazan pa mi poslao .jar fileove koji se nalaze u telefonu kad ga se kupi?
http://communications.siemens.com/re...einstalled.zipIzvorno postao BrusJr
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Eh, ni na http://communications.siemens.com/re...einstalled.zip nema java aplikacija koje se dobiju kad se telefon kupi. Ima li tko kakvu ideju?
Za Phytosculpt: Mozes li mi reci gdje si skinuo Drivers za cx65 i sofwtvare jer i ja imam usb- kabal i imam neki software ali nemam driverse pa mi PC ne prepoznaje telefon.
haj pomozi jer bi volio prebaciti neke slike sa mob. na pc
Drivere si trebao dobiti uz kabel.Ja ti ga imam i probat cu ti ga poslati sa svojim sporim dial up jer nisam jos zatrazio max adsl. Ako ti ne uspijem probaj malo tražiti po simensovim stranicama. Samo di daj e-mail.
Evo jednom zauvijek da ne bi svaki dan netko posebno zahtjjvao drivere...
maraschino - PTICICA
imam data kabel SERIAL od C55 a mob CV65. ne mogu se nikako konektirati.probao sam sa svim mogućim programima koji ste naveli te sa premosnicama od1,5k otporom. BEZ USPJEHA.
IMA LI NETKO NEKAKVU IDEJU...
Zadnji uredio dpandi : 12-02-2005 u 19:10
piše 15k a ne 1,5kIzvorno postao dpandi
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks