A ovako nesto?
https://techwiser.com/use-multiple-a...n-same-device/
Ako se ne varam, samo android je limitirajuci faktor kada zelis koristiti 2 viber accounta.
Znači, imam Duos i danas namjestim Viber na drugom broju.
Izbrisao mi je sve. I razgovore na jednom accountu, na drugome nisam ni imao... i Viber na laptopu... sve.
Koliko je pametno i, na kraju krajeva sigurno imati dva accounta na jednom mobu?
Sigurno ih ne bi nudili da nisu testirali, ali meni se čini kada upotrijebim drugi acc da fon automatski misli da je single SIM i briše jedan od računa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A ovako nesto?
https://techwiser.com/use-multiple-a...n-same-device/
Ako se ne varam, samo android je limitirajuci faktor kada zelis koristiti 2 viber accounta.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Svaki Duos Samsung ima valjda i provjeren Viber acc x2, da ne smeta jedan drugom... Ili bi trebalo tako biti.
Uglavnom, meni je obrisao doslovno sve. I onda arhivirao jer sam mu zakazao svakodnevno pravljenje kopija. Tako sam bijesan da bih ga zalijepio o pod!
U Mobisu!
Pa iskreno nisam 100% siguran da mob, osim sto istovremeno moze hendlati 2 sim kartice (pozive i poruke), moze softverski (znaci android kao takav) hendlati aplikacije s 2 razlicita acc. To je bas na razini androida pa provjeri ima li taj samsung nesto sto drugi nemaju![]()
Neke aplikacije podrzavaju vise acc unutar jedne instalacije (instagram cini mi se), ali to nema veze sa sim-om ili registracijama preko broja tel.
Nazalost nemam nijedan duo sim mob oko sebe jer bi bas probao kako to ide
Pa svaki noviji Samsung, mislim još od S7 obitelji ima mogućnost Upravljanja dvojnog računa. Nudi po defaultu FB, WhatsApp, Viber, FB Messenger. Treba samo pomaknuti polugicu (uključiti) i sam mob stvara klon ikone koja je označena, da se razlikuje od originala, malom žutom trakicom u donjem desnom kutu.
Sad, to izgleda jako jednostavno, ali izgleda da ne šljaka kako su oni to zamislili.
Jer na Duos modelu ipak postoji odabir - koja SIM kartica će biti glavna za SMS, pozive i DATA (što mi je dosta čudno pošto u Dialeru postoji slušalica 1 i slušalica 2, kod SMS postoji strelica 1 i 2. Meni se čini da bi jedini tu mogao stvarati problem DATA promet.
Ne, sudeći po ovome sinoć, definitivno nisu odradili posao. Mislim, da me izbriše iz svih Viber grupa, da moram tražiti Admine tih grupa da me ponovo ubace... Ipak je Samsung renomiran brend. I kud baš na Viber koji je zbilja najosjetljiviji messenger, tj. lako se može obrisati.
Ima biti da dual SIM vrijedi, kako si rekao za pozive i poruke. Ostalo bolje ne dirati.
U Mobisu!
Tnx za info, nisam bio u toku s ovim. Zbilja nesto rade oko toga. Ne vidim da je feature dostupan na S7 al nije bed
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da, ubacio karticu u sigle SIM Galaxy S7 i vratio backup Vibera i zaprepastio se koliko podataka mi je vratio na mob. Gotovo sve, a zadnje razgovore čak s gifovima.
Znači, definitivno noviji Samsunzi s tim dual opcijama nisu baš optimizirani do kraja.
Šteta što se svaka škola plaća, ali kažem, tko bi uopće posumnjao u kvalitetu Samsung proizvoda. BTW radi se o Noteu 8 tako da čovjek bi pomislio da je ovakav razgovor bespredmetan. Ali nije.
U Mobisu!
Ne bi rekao da je to do kvalitete Samsunga, nego do samih aplikacija koje su vezane uz broj mobitela. Na kraju krajeva, nisam ni probao na Samsungu, nego na Lenovo i Sony. Ista je reakcija.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da, slažem se. Ali Samsung to "nudi" u postavkama svog softa. Kod drugih proizvođača treba instalirati jedni 3rd part aplikaciju da bi dvojni račun radio. Ili se varam?
U Mobisu!
Ne varaš se, ali bar po mom mišljenju u konačnici je isto. Viber i whatsapp ne dozvoljavaju duple račune kako god okreneš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks