Original content folder + App + content.info za TT i HERE mape
Instrukcije -Code:http://www22.zippyshare.com/v/bawN5iEd/file.html
- Deinstalisite prethodnu verziju
- Kopirajte folder - com.sygic.aura - u - Android/data u internal ili external sdCard
- Dodajte mape skinute sa -Sygic PC maps DOWNLOADER
- Kreirajte foldere i dodajte vase fajlove - voices u - com.sygic.aura\files\Res\voices - rute u - com.sygic.aura\files\Res\itinerary itd.
- Instalisite apk
*Brisite *.fts fajlove ako zelite da imate klasican nacin pretrage - Drzava > Grad > Ulica > Broj
- Radi sa svim mapama (HERE, TomTom, OSM) i svim verzijama
(v9.0 & v9.0.1)
U ovoj verziji imate novu opciju - Real View Navigation
Morate preuzeti sadrzaj cijelog foldera - com.sygic.aura.
I tako malo pomalo
@VLADAN NIKOLIC
Na kakve si to fajlove mislio i gdje se nalaze :
*Brisite *.fts fajlove ako zelite da imate klasican nacin pretrage - Drzava > Grad > Ulica > Broj
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovde su obrisani ti fajlovi ali sam napisao ko dodaje neke svoje fajlove da brise te fajlove kako bi pretraga radila na ovaj nacin.ja u svagi sygic dodajem neka svoja podesavanja i moram brisati
I tako malo pomalo
Meni u autu na ugrađenoj navigaciji ne radi Real View Navigation niti DashCam , prilikom samog uključenja jedne od tih opcija izleti iz navigacije i napiše " Aplikacija je prestala s radom - Ok" .
Problem je u DashCam_u koji je ugrađen u Navigator , koji se ne može isključiti , jedino deinstalacija , a onda gubim parking senzore i stražnju (rikverc) kameru .
Na telefonu Yotaphone 2 radi dobro i na prednjem FullHD ekranu i na stražnjem UHD E-ink ekranu . Može koristiti prednju i zadnju kameru , zavisi na kojem sam pokrenuo navigaciju i koja gleda na cestu .
Za telefon i PC Tablet super opcija , i kako si na slici pokazao dobro izgleda . Samo nije to baš za intenzivno korištenje jer se telefon previše grije . Na E-ink nije bitno ne grije se i ne troši bateriju gotovo ništa .
Radi to taj sygic novi moraš sve od njega staviti što skineš i ubaciš mape i to sve radi provjerio sam na 3 različita mobitela a fajl
fts fajlove ako zelite da imate klasican nacin pretrage - Drzava > Grad > Ulica > Broj,to ima samo u TT mapama i mora se obrisati da bi mogao pisati ono država,mjesto,ulica i broj
koliko vidim iz postova u vezi sygic navigacije a i ostalih navigacija za mobitele , su preplavile trziste , samo vecina njih je za igru i isprobavanje a ne za profesionalno navigiranje extra za mobitele , koji za kratke relacije jos i moze posluziti , ali drzite se standarnih pna uredjaja ili onih koji su vec isprobani , igo , navigon !
ali po onoj narodnoj ;sto ljudi , sto cudi !!
A inace, di se uopce nalaze ti fts fajlovi?
Procitaj mirkeclj post pise u tomtom mapama.za Hrvatsku su lose jos uvek tomtom mape koliko cujem tako kada skines Here neces imati tih problema radi pretraga normalno
I tako malo pomalo
ništa oni ne čitaju
Isprobao, radi ali mi nije stos Real View Navigation ali ok...jel se moze vratit u normalni mod, da bude kao u predhodnim verzijam da gledas trenutni put... ja ka iskljucim Real View Navigation, dobijem samo put od do, kompletan ali nema trenutne pozicije i onaj reljfni prikaz..
Sygic 17.2.11
Instrukcije -Code:http://www57.zippyshare.com/v/YXQKbbfE/file.html
- Kopirajte folder - com.sygic.aura - u - Android/data u internal ili external sdCard
- Dodajte mape skinute sa - Sygic PC maps DOWNLOADER
- Kreirajte foldere i dodajte vase fajlove - voices u - com.sygic.aura\files\Res\voices - rute u - com.sygic.aura\files\Res\itinerary itd.
- Instalisite apk
(v9.0 & v9.0.1)
Napomena -
Preuzmite mape TomTom 2017.03 sa Sygic PC maps DOWNLOADER - [TomTom 2017.03] v2.
TomTom 2017.04 mape nisu kompletne.
Da bi se koristile mape 2017.04 treba dodati *.pnm od mapa 2017.03.
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 23-08-2017 u 22:42
I tako malo pomalo
Sygic PC maps DOWNLOADER - [TomTom 2017.03 v9]
TomTom 2017.04 samo - EU - NA
HERE 2017.03
TomTom 2017.03 v9 maps(Sygic 14.3.4. Car and Sygic Taxi)
OpenStreetMap 2017.01
Sygic 17.2.13 fix Srb TTS
Instrukcije -
- Dodajte mape skinute sa - Sygic PC maps DOWNLOADER
- Instalisite apk - Sygic_17.2.13_fix_srbTTS_v2.apk
(v9.0 & v9.0.1)
I tako malo pomalo
a gdje da skinem voices hrvatski ako nikad nisam imao instaliran sygic?
Možeš pronaći HR voice samo kad ja postavim Link za neku od navigacija , ostali ne paze na takve sitnice !
Sygic govorno navođenje :
Link: Sygic-voices
Samo HR
Link: Sygic-croatian_woman.7z
Regular voice - Staviti u folder Sygic\Res\voices
Višak jezika koji ne trebaju mogu se izbrisati , važi i za TTS glasove , poželjno ostaviti samo ENG ... TTS .
Zadnji uredio walter66 : 17-09-2017 u 16:26
Evo komplet sygic samo odpakujte i komplet com.sygic.aura prebacite u mobitel u mapu Android pa u datu i onda sa mobitelom pronađete taj sigic i instalirate APK sigic i obavezno zapamtite nakon što instalirate ne pokrećite navigaciju nego klikni završi i onda napravite restart mobitela i kad se mobitel upali i sve aplikacije podignu kliknite na ikonu sygic i navigacija radi ništa ne treba štelovati sve je već uštimano znači glas,obavještenja za kamere i drugo sve radi normalno samo morate uključiti GPS ovo sve vrijedi isto ako hoćete staviti na SD karticu isti postupak znači kopirati sve u Android pa u Datu i instalirati pa restart i onda pokrenuti navigaciju.
Unutra su postavljene mape NT 2017.03 znači najnovije Hr,BiH-a i Srbija
Glasovi Hrvatski i Engleski
Ograničenja brzine,benzinska pumpa,oštar zavoj prelaz preko pruge i ostalo sve radi i već naštimano samo pokrenuti navi i to je to
ako nekom tebaju ostale mape lako ih je skinti i dodati u datoteku Maps
https://my.pcloud.com/publink/show?c...yd26pBxFK0nAv7
Zadnji uredio mirkeclj : 17-09-2017 u 16:37
tnx
kod mene ne moze da se pokrene, samo zaglavi na bijelom pocetnom ekranu i je to. .
Ništa čudno !?
Pogledaj koji telefon imaš , pored njega bi trebao imati i neki normalni telefon !?
Samsung ima svoja pravila , isto kao i njegova konkurencija iPhone .
Po njihovom ispada ovako :
"Ko' si može priuštit šminkerski telefon, nije mu problem kupiti aplikaciju" .
Premium verzija "Europa" , košta 100 Hrk
ja inace koristim iGO, nego sam htjeo da malo isprobam i ovu, vidim da je bas hvale na forumu![]()
pokusao sam instalirati neku noviju verziju, nju pokrene, ali . . ne vidi mape uopste . .
Nisi slijedio upustvi kako instalirati sygic i staviti mape unutra
Provaj ovo..Sygic_17.3.4
Instruction
- Uninstall the previous version
- Copy folder com.sygic.aura to Android/data on internal or external sdCard
- Download maps and content.info file only with Sygic PC maps DOWNLOAD
- Create folders and add your files: voices, Android\data\com.sygic.aura\files\Res\voices, route to Android\data\com.sygic.aura\files\Res\itinerary, etc
- Install apk
- Run the app with open WiFi to download the latest database offlinespeedcams.dat
Works with all maps (HERE, TomTom, OSM) and all versions (v9.0 & v9.0.1)
map dovnload-https://drop.me/BP2kjZ
sygic voices-https://www.solidfiles.com/v/dm4zenm5XnvL8
http://www55.zippyshare.com/v/23cxES5D/file.html
Zadnji uredio tomojure : 30-11-2017 u 00:11
Bookmarks