Bok,
meni totalno iznenađujuće, ali eto Razer je predstavio svoji prvi mobitel,
pod imenom Razer phone.
izgleda fakat dobro, a i hardver je u samom vrhu gdje se ekran definitvno ističe s 120 Hz refresh rate![]()
Bok,
meni totalno iznenađujuće, ali eto Razer je predstavio svoji prvi mobitel,
pod imenom Razer phone.
izgleda fakat dobro, a i hardver je u samom vrhu gdje se ekran definitvno ističe s 120 Hz refresh rate![]()
Baterija je 4000 mAh, Snapdragon 835 sa čak 8 GB RAM-a.
Vidim da se ljudi najviše žale na nedostatak headphone jack-a, i meni je to iskreno dosta big deal ali s obzirom na ogromne stereo zvučnike i bateriju, čak i vjerujem da su kvalitetno iskoristili prostor koji bi zauzimao jack pa je nekak lakše preći preko toga![]()
dolazi sa predinstaliranim Nova launcherom Prime Razer Edition...zanimljivo.
u EU će bit dosta skup.bar 750€....
Za takve specke i cijene ovogodišnjih flagshipova, čak sam i malo iznenađen sa cijenom, ali pozitivno. I još kad uzmeš u obzir da je to Razer, koji isto voli nabiti maržu na svoje priozvode...
S obzirom da iphone 8 košta 750€, ovo je sasvim ok cijena za te specifikacije.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Totalno ugodno iznenađenje! Mob predobro izgleda, a o Nova launcheru neću trošiti dodatne riječi.
8GB RAM-a izgleda logično s obzirom da je ipak namijenjen igranju. Nedostatak 3.5mm jacka sam smatrao velikim nedostatkom dok ovo ljeto nisam kupio HTC U11, tako da trenutno ne vidim minuse osim paprene cijene.
Može netko malčice pojasniti, odakle su se ovi sada stvorili? Čija je marka Razr?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Razer je proizvođač svega gamerskog u PC svijetu.od laptopa,tipkovnica,gamepadea,miševa,slušalica i još koječega...
https://www.razerzone.com/eu-en
kao što veliš jako dobro izgleda. a zbog svoje popularnosti vjerujem da će se dobro prodavati![]()
Bookmarks