Bonbon ima dobru pretplatu bez ugovorne obveze, i tomato mislim pogledajte ponude na njihovim stranicama ja osobno koristim ovu prvu i jako sam zadovoljan.
Pozdrav ekipa! Na Vipu sam u savršenoj tarifi. Sve mi je super ali s vremenom mi je fakat premalo interneta. Neograničen jeste ali samo 1GB normalne tj. pune brzine a preko toga kad ga uspore to je živa muka uopće bilo šta otvaratiu a 1GB spržim kroz 15 dana. Jako rijetko mi izdrži do kraja mjeseca. Da sad nešto puno razgovaram,baš i ne ali potreban mi je brz internet i bar 500 minuta. Što preporučujete? Uzeo bih pretplatu bez ugovora a bonove baš i ne preferiram ako ne moram... Ovo plaćam 150-160kn tako da do te cifre idem. Hvala.
Bonbon ima dobru pretplatu bez ugovorne obveze, i tomato mislim pogledajte ponude na njihovim stranicama ja osobno koristim ovu prvu i jako sam zadovoljan.
L.P
I meni je prvi izbor bonbon za Smuchaca:
35 kn 3gb interneta
35 kn 1000 min prema svim mrežama
10 kn porez
= 80 kn
Ja sam na tomatu, Brutalna tarifa.
1500minuta, 1500 poruka, 2GB prometa za 39kn.
Kupim bon od 50 ćuna, kupim tarifu, ostalih 11kn koristim za uspostave poziva.
Po meni - Tomato zestoka 1500min 1500sms i 5000mb je 99kn i 15kn nameta = 114kn.. prepostavljam kako ce ova ponuda ic i dalje.. posto je 5000mb promotivnog karaktera produzeno nedavno opet na 3mj, al produzivat ce se toi dalje pretpostavljam... A ako ne produze u tom slucaju -prebacis na bonbon..
Ili druga opcija uzet odmah bonbon pretplatu, pa si sam slozis ponudu po zelji..
Vjerojatno cu ici na bonbon jer se je otvorila poslovnica u mom gradu a vip se zatvorio. Pretpostavljam da raskid ove savrsene ide glatko iako nemam prodajno mijesto.![]()
Ako prenosis broj nikakvog posla nemas sa vipom, vec samo sa bonbonom napraviti prijenos.. Ali ako gasis trajno broj u tom slucaju se obracas vipu i trazis raskid..
Sve manje od 150kn je dobro i sve preko 1gb normalne brzine,jasno.
Svrha je sto ne placas 50% vise za 50% manju uslugu(usporedjujem s Vipom kojeg autor teme koristi)
Kod bonbon pretplate je zgodno sto si sam odredjujes pakete za sljedeci mjesec. Taj bi feature uredno platio 10kn "vise".
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zar još postoje ljudi koji kupuju bonbon bonove i plaćaju tu naknadu?
a)
ja svaka 3 mjeseca kupim bon od 11 kn (10 + 1). za tih 3,66 kn/mj imam sve neograničeno u bonbonu. jedino sa čime se bonbon može usporediti je tomato na tuđi račun. tamo plaćam 22 kn svakih 90 dana za neograničene razgovore i sms u hrvatskoj.
b)
pretpostavljam da mnogi ne znaju bonbon skrivene tajne - pa i mnogi na ovom forumu - pa onda idu na varijantu da kupuju novi bonbon broj s 20 kn za 20 kn i nakon registracije pošalju dobivene kune na bonbon broj koji koriste.
platili 20 dobili 40 kuna. slična je stvar u simpi, ali tamo se ne dobivaju prave kune za registraciju i plaća se 1 kn za prijenos kuna.
c)
no, ima i onih koji kupuju na njuškalu za 50% cijene. npr 100 kn plate 50 kn. isto vrijedi i za simpu.
d)
nadam se da je zaista malo onih koji se u ništa ne razumiju u bonbonu, simpi i tomatu pa kupuju bonove svaki mjesec i plaćaju još i 10% naknade državi.
Zadnji uredio ispravljach : 04-04-2016 u 17:09
Ja zelim da imam pretplatu bez ugovorne obveze i da ne ubacujem bonove i da jednom mjesecno nista ne moram cackati i sl. Zelim da kad zovem da zovem i kad upalim internet da radi i da ga ima i da nije spor i da mi se to odbija trajnim nalogom kao kod savrsene tarife za x kuna bez dodatnih troskova osim roaminga,mms-a i sl. tj. da mi je jedino bitno da imam baterije a da se za sve ostalo ne sekiram niti cackam i stimam. Sad jasno?![]()
Bonbon nema mogucnost trajnog naloga..
Tomato ima..
Jos bih i pretrpio uplatnice. Razmazili su me trajnim nalogom.
Smuc, zanima me nekaj - kupnja bona traje manje od 30 sekundi, meni je to dovoljno da i dalje budem na bonovima + imam kontrolu kad kupiti i koliko para dati. Kaj je trajni nalog toliko bolja opcija od toga?
Ako sam zadovoljan sadrzajem paketa i cijenom koja je fiksna osim ako ne uprskam s roamingom ili necim sto se dodatno naplacuje,cemu tlaka? Svega imam sto mi treba u paketu,samo se naplacuje, a ja samo punim bateriju svaku vecer. To zelim.
Fair enough.![]()
Otiso sam na bonbon. 1000min prema svima sto mi je dovoljno,150 smsova jer nije moglo manje i 5gb interneta za 100kn bez ugovorne obveze. Trajni nalog ne ide pa cu internetom placat i basta. Ako budu kiksali idem dalje...![]()
Kad god i kako god računam, meni se Bonbon nikako ne isplati. Ono što meni treba na Simpi plaćam 50 kn, a na Bonbonu nikako ispod 80 kn.
Trajni nalog za Bonbon se može napraviti i ručno, ako trošiš fiksni iznos svaki mjesec.
A kad zbrojiš uspostave poziva dođu ti više uspostave poziva nego tarifa , bonbon nema uspostavu poziva zato je najbolji.
Uspostave mi se skidaju s bonus računa na kojem imam 500+ kn. Kupim bon od 200 kn svaka 4 mjeseca i miran sam.![]()
Bookmarks