Tarifa i nije nešto posebno jer je uvjetovana s korištenjem iskonovih fiksnih usluga, a i cijena joj je tako-tako.
BTW zašto ne "izmisle" paket mobitel + prenosivi internet (kao pokućni internet). Kome danas treba fiksni telefon?!
danas se oglasila HT-ova tvrtka Iskon. Pored uobičajenih fiksnih usluga, svojim korisnicima sada nude i Iskon.Mobile tarifu na 4G mreži Hrvatskog Telekoma.
za 120 kuna mjesečno (bez ugovorne obveze) daju SIM karticu s 099 pozivnim brojem:
- 1000 minuta poziva ili SMS poruka
- 4 GB podatkovnog prometa
- dodatni 1 GB za korištenje chat aplikacija (WhatsApp, Viber, Facebook Messenger i Telegram)
- 10 sati korištenja Iskonove TV aplikacije u pokretu (što ne troši gigabajte iz mjesečnog podatkovnog paketa)
- dodatni gigabajt 30 kuna, a 3 GB 50 kuna.
dostupna je isključivo korisnicima Iskonovih fiksnih usluga.
u Iskon.Mobile je moguće uvesti još korisnika te uvećati promet svima (po SIM-ici) do 6 GB i 3000 jedinica za razgovore i SMS. Za umrežavanje je dovoljno nazvati Iskon
Atraktivni mobiteli uz popust 1000 kuna (ali uz ugovornu obvezu na fiksnoj usluzi interneta, TV-a i(li) telefona): Lenovo Vibe K5 za 199 kuna bez dodatnih rata, a Xiaomi Redmi A4 za 58 kuna x 24 mj.
ZAKLJUČAK
Slijedi li nam i mobilna tarifa Optime (također u vlasništvu HT-a) i b-neta (u vlasništvu Vipneta)?
Ht voli stvarati neobična partnerstva.
Pa tako pamtimo neuspješnu pretplatničku tarifu koju su prodavali u poslovnici zagrebačke banke (mobile 100), neuspješne tarife na bonove koje su prodavali u konzumu (MultiPlus mobile) i neuspješno partnerstvo s 24sata (nindja opcije u prepaid tarifi 24mobi).
Zadnji uredio ispravljach : 03-05-2017 u 23:24
Tarifa i nije nešto posebno jer je uvjetovana s korištenjem iskonovih fiksnih usluga, a i cijena joj je tako-tako.
BTW zašto ne "izmisle" paket mobitel + prenosivi internet (kao pokućni internet). Kome danas treba fiksni telefon?!
Nije ovo za mene ...
Ja koristim Bonbon i moji paketi prelaze 100 kuna mjesečno (6 GB + 1000 minuta + 200 SMS). Nije loša tarifa ako se kombinira uz Iskonove ostale usluge pa se dobije popust. Fora im je dodavanje novih članova pa se broj gigabajta može povećati na 6 GB i na 3000 jedinica za razgovore/SMS poruke. U tom slučaju postaju vrlo zanimljiva tarifa za razmatranje, a imaju i 4G signal cijelo vrijeme.
Bookmarks