Sygic Truck 13.6.6. Android
![]()
Instalirana mapa HR
Instalacija:
- Kopirati folder "SygicTruck" na intSD ili extSD Card
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps
- Pokrenuti SygicTruck_13.6.6.build.103_crk.apk
- Za kamion uključiti "Truck" mode , unesti sve podatke vozila kojeg imate.
- Za auto neka "Truck" mode bude "Off" (bez zelene točkice)
Links:
Part 1 (132 MB)
Part 2 (132 MB)
Part 3 (111 MB)
Sygic PC maps DOWNLOADER - [2016.06]
°°°
Zadnji uredio walter66 : 05-03-2017 u 14:42
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
.
.
.
Instalacija:
- Kopirati folder "SygicNavigation" na intSD ili extSD Card
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps
- Pokrenuti Sygic_Navigation_13.6.6_crk.apk
- Startajte aplikaciju
- Preskočite prijavu
- Karte postavljati samo iz "Sygic PC maps DOWNLOADER"
Instalirane mape : HR , BiH , SRB [HERE 2016.09]
Dodajte u folder MAP - WCL - word base Map (68.35 MB)
Links:
Part 1 (190 MB)
Part 2 (75.67 MB)
Sygic PC maps DOWNLOADER - [2016.09]
°°°
Zadnji uredio walter66 : 02-12-2016 u 14:57
walter66, jesu ove dvi verzije iste...ovaj za kamione, dali igra i za male aute i kakva ke razlika izmedju kamionske i za osobne aute...
Hvala ti..
Isto je gotovo sve samo je razlika u izdanju verzije .
Prva je Build 103 i srušila se nakon određenog vremena "Žao nam je program Sygic prestao je s radom - OK" !
Druga je Build 104 i radi korektno i ne ruši se aplikacija , instalirane su nove karte HERE 2016.09
Sygic Truck ima mogućnost navigacije za : pješak , auto , kamion . Osobno koristim ovu navigaciju za auto .
Instalirao, probao i radi dobro...nove karte su stvarno nove...znam cestu koja je probijena, asfaltirana i pustena u promet krajem sedmog miseca (cesta je duzine 300-400 metara) i ima je u novim kartama...stvarno ljudi rede...
Kod mene je nezavršen kružni tok , počeli su ga radit u početkom osmog mjeseca , već se vozi po njemu ,
jedan odvojak nije u funkciji , a oni su ga već ucrtali , na iGO i Navigon još uvijek nije u zadnjim kartama .
Mene jedino nervira što ponekad Sygic iz sasvim neobjašnjivih razloga izleti iz aplikacije uz ovu poruku :
"Žao nam je program Sygic prestao je s radom - OK" Dali se to događa samo meni ili još nekome
nisam uspio doznati . Za sad s ovom zadnjom "Truck" verzijom nisam imao problema ...
Ja sam je izbrisao zbog rusenja i jos par nedostataka.
Kod mene je pokazivala pogresna ogranicenja na putu, glasovno nije mogla izgovarati brojeve auto puteva tj izgoviri samo A bez broja...
Ja sam trenutno najbolje zadovoljan sa Navigonom koji radi bez gresaka.
Idem sad testirati ovu "104" verziju.![]()
Sygic postaje problematican...svaki dan izlazi nova verzija jer stalno imaju probleme razno razne...
NAVIGON uvjek bez problema radi..
http://www65.zippyshare.com/v/d4YZxqQF/file.html. kada je tako zamolio bi vas da mi pomognete zadnje dve verzije navigona da pokrenem.evo pa probajte ako uspete pomozite I meni ja nisam uspeo pokrenuti
I tako malo pomalo
NAVIGON ti se instalira bez problema...ubacis apak u mobitel a mozes i na sd karticu, pokrenes ga ali kod upaljnog fi-fi...kad je zavrsila instalacija odes u karte i skines zemlju koju oces, odredis jezik koji zelis i to je to...
Ja ti preporucam ovu da stavis:http://cafe.mobil.hr/threads/81368-N...-v8.8.2-Amazon
radi dobro
Znam ja to sve I imam navigon samo kazem da novi apk ne.mozes instalirati ili pokrenuti imas link stavio sam pa ako uspes pokazi i meni.sto se tice sygica radi kao sat a navigon sve vise zeza.imam amazon instaliran.
I tako malo pomalo
walter66, odavno nisu uradili bolji downloader tj bolje mape.
Ova "104" verzija se vise ne rusi, ali svi ostali problemi su ostali sem sto su sad ispravna ogranicenja na putevima.
Nekad ju je ruzno i slusati jer zvuci glupo kad kaze "Vozite ravno kilometara".
Dakle, brojevi su i dalje cista nepoznanica za ovu verziju.
@mrakNL
Da imaš pravo "Vozite ravno kilometara" , ne zna koliko kilometara . Danas sam probavao na verziji Sygic Car Navigation 15.4.0. ,
koja mi se je pokazala još bolja ima puno manje nepotrebnih opcija (nema za kamion) i radi odlično , također ne zna "koliko ravnih"
kilometara , ali ima mogućnost koju dosad nisam vidio da čita brojeve cesta , ja sam i prije vidio na tablama brojeve , ali nisam znao
čemu to služi . Kaže ovako " na kružnom toku izađite na drugom izlazu i uključite se na cestu broj 18" ili "držite lijevo kilometara i
uključite se na autocestu A21" Zašto ne zna Sygic za "koliko kilometara" neznam . Jesi li probao na nekom normalnom EU jeziku ,dali
zna reći brojčano za "koliko kilometara" . Možda na TTS glasove govori dobro , to nisam probao .
Ja koristim ovaj njihov "Visokozemski" jezik i na njemu su brojevi nepoznanica.![]()
Brojevi na putevima su nekad i te kako od koristi a posebno u vecim gradovima gdje imas vise izlaza i to npr na Navigonu odlicno radi.
Pored toga, bez veze je ako ne moze prepoznati brze ceste sa tim brojevima koje si ti spomenuo tj kod mene ih prepoznaje, ustvari samo slova.![]()
Ja sam takodje instalirao drugu verziju da probam (Sygic 16.4.4) ali je jos nisam testirao kako radi.
Ako i ovaj bude imao greske, onda je Navigon definitivno No1. Ima i druga opcija, kupiti Garmin i mislim da je ova opcija najbolja za one koji moraju cesto koristiti navigaciju.
@mrakNL
Bez obzira na navigaciju Android ugrađen u "rerovizoru" i još na telefonu zlu netrebalo i uz sve ove eksperimente
s navigacijskim aplikacijama , ja uvijek imam redovno ažuriran Garmin nuvi 1390T u ladici od auta ...
@mrakNL
EDIT: "Držite lijevo kilometara i uključite se na autocestu A21"
Primijetio sam zašto ne kaže koliko kilometara , ima tu i malo logike !
Išao sam danas u grad i na zaobilaznici koju ona zove autocesta A21 kazala je "Pratite glavnu cestu
slijedećih 8 kilometara i ništa nije govorila do jedan kilometar prije izlaza je kazala opet ono
isto "Držite desno kilometara " nakon toga "Za 100 metara skrenite desno i uključite se na cestu 18" ,
na samom raskršću "sad skrenite desno" . Ispod na tabli piše 18 , a na raskršću sam morao čekati
da prođe autobus s oznakom mjesta i velik broj 18 . Ja godinama mislim na koji način označavaju
autobuse , recimo linija BUS_a koji vozi iz Rijeka za Opatiju-Lovran je 32 , a ova ženska u Sygicu
zna da je to cesta 32 .
Zaključak je da u samom tekstu bez obzira na jezik nema izgovora za 1 kilometar nego
kaže "kilometra" umijesto za kilometar ili jedan kilometar .
Tako i ona u iGO kaže za "jedan kilometra skrenite desno" , ona u Navigonu isto griješi i
kaže "Nakon 100 metara skrenite ulijevo , onda" (sad šuti pa kaže) sad skrenite ulijevo" .
Kod Garmina je to puno bolje riješeno i nema ovakvih banalnih grešaka ...
Zadnji uredio walter66 : 14-12-2016 u 17:56
Kod mene jos nije progovorio brojeve, samo slova.![]()
Mislim da taj primjer za "1km" nije tacan jer uopste ne govori brojeve. Sto se tice Navigona, on kod mene sasvim ispravno ima govorno navigiranje.
Sto se tice tog govornog navigiranja, tu je definitivno TomTom No1 i velika je steta sto nista ne rade na poboljsanju za nasa podrucja jer su oni ipak definitivno najbolji.
Da ne zaboravim vezano za tvoju kameru. Sygic ima takodje kameru, tako da ti ta ne treba.![]()
Budući da sam prošli put stavio post greškom u krivi topic, onda ga sad kopiram ovdje:
Pozdrav svima!
Novi sam u svijetu Android navigacije pa imam neka pitanja. Instalirao sam ovu navigaciju iz ove teme(Sygic Truck 13.6.6) i sve to uredno radi.
Ono što me zanima je gdje mogu skinuti aktualne speed camere za Hrvatsku i kako da ih ubacim u ovu navigaciju?
Ima li još kakvih zanimljivih dodataka koje mogu skinuti i ubaciti u ovu navigaciju, poput nekog paketa 3d zgrada, dodatnih POI-ja ili nesto slično ili je to sve vec u ovoj karti Hrvatske koja je instalirana?
Gdje mogu provjeriti koja je zadnja aktualna karta(koja verzija HERE karti) za ovu navigaciju i kako mogu napraviti update ove koju sad imam kad izadje nova verzija?
Hvala na pomoci!
Sygic Truck GPS Navigation v13.6.6 (version 104)
Pozdrav svima...ja zaista nevidim u podesavanjima TRUCK opciju,da bih je aktivirao i podesio parametre za kamion..ako neko vice ima instaliranu na telefon,zamolio bih ga da mi napise upustvo kako da truck opciju ukljucim...unapred zahvaljujem.
Na prvom postu piše kako se uključi kamionski mod !
- Za auto neka "Truck" mode bude "Off" (bez zelene točkice)
Ovo je kamionska navigacija "Truck" , znači da ima tu mogućnost .
Pokušaj se malo sam snaći . Ja baš i ne vozim kamion da znam šta upisati , ne znam ni
dužine ni visine kamiona , jer ga ne vozim . Da me staviš u kamion nebih ga znao ni
pokrenut , i ako vozim auto 40 godina i više . Moraš znati i koju englesku riječ da bi
mogao "Googlati" i potražiti željeni podatak , upute i.t.d.
Walter66,zahvalan sam na odgovoru zaista,ali ja nikako na ovom modelu Sygic navigacije nevidim podesavanja za TRUCK,zato sam namerno postavio pitanje,da mi neko da instrukcije na ovoj navigaciji,ova Sygic navigacija nema opciju za TRUCK,ili je ja nisam uspeo naci i podesiti parametre za kamion...malo sam bio radoznao te sam skinuo sa google pley pravu Sigic Truck i odmah sam nasao opciju za TRUCK podesavanja,uporedjujuci ih dosao sam do zakljucka da ova ovde postavljena nije TRUCK,dobro bi bilo walter66 ako imas vremena da proveris ovu navedenu Sygic Truck GPS Navigation v13.6.6 (version 104),dali ima TRUCK opciju i vidis dali sam u pravu...mozda se ja ne znalazim dobro,ali mi se cini da zaista nema opcije za truck i mislim da ovaj NASLOV treba da se prepravi i da ne stoji Sygic-Truck-GPS-Navigation-v13.6.6.
Walter66,proverio sam,na ovoj prvoj (103) verziji ima opcija za TRUCK a na ovoj (104) nema...
Zadnji uredio atilla-np : 29-01-2017 u 17:17
Bookmarks