U TTC? Kako misliš, u programu ti se ne pojavi?
Valjda misliš na mob, da ti se ništa ne pojavi. Javi točno koji soft imaš gore i koje si sve seemove mijenjao, da ti se pošalju originalni seemovi. To bi trebalo riješit problem.
ak iko ima ikakvu ideju kak popravit ovo:display mi se u TTC ne pojavi i na displayu su mi stalno neke crte, nisa flesjo ni flekso sam sam malo prcko po seemovima.
U TTC? Kako misliš, u programu ti se ne pojavi?
Valjda misliš na mob, da ti se ništa ne pojavi. Javi točno koji soft imaš gore i koje si sve seemove mijenjao, da ti se pošalju originalni seemovi. To bi trebalo riješit problem.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mislim da mu sa ne pokažu ona sranja o displayu
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
pošto je bio vrlo jezgrovit, mi sad možemo samo nagađat!Izvorno postao MC Španjolac
Neka covjek malo objasniti to u detalje pa cemo onda vidjeti dalje. Ovako nam samo preostaju nagadjanja dali je problem hardwerski ili softwerski.
u ttc pod info ima opcija display tam ne pise nista na mobu se pojavljuju crte na ekranu tak da nista nevidim imam original fleks i flesh a seemove sam vratio motorola je v525 jel sad moyete pomoc
jesu li ti te crtice stalno prisutne? Najvjerovatnije je to hardwerski kvar..folija tj kod motorole mislim da su to kontakti samoIzvorno postao deth
ako ti se samo pojavljuju te crtice u TTC-u a u normalnom koristenju ne onda koga briga za te crte.
Bookmarks